Prijzen Donkervoort

Op deze pagina tref je een overzicht aan van alle in Nederland verkrijgbare nieuwe Donkervoort-modellen inclusief nieuwprijzen en specificaties. Het gamma van Donkervoort in Nederland bestaat uit 1 verschillende modellen met in totaal de keuze uit 1 uitvoeringen.

Van de goedkoopste tot de duurste Donkervoort

Een Donkervoort rijden in Nederland kan vanaf 198.000 euro. Voor dat geld rijd je in de Donkervoort D8 GTO 2.5tfsi jd70, de goedkoopste Donkervoort van Nederland. Helemaal aan de top van het gamma staat de Donkervoort D8 GTO 2.5tfsi jd70 wat daarmee de duurste Donkervoort van Nederland is.

De snelste Donkervoort’s?

Wil jij praktisch alle andere Donkervoort’s achter je laten? Dan moet je naar de dealer rennen en de Donkervoort D8 GTO 2.5tfsi jd70 bestellen. Die is met een sprint van 0-100 km/h in 3.3 seconden beslist de snelst accelererende Donkervoort die er momenteel te koop is. Gaat de wedstrijd verder op een uitgestrekte snelweg dan maak je met de Donkervoort D8 GTO 2.5tfsi jd70 de meeste kans om iedereen achter je te laten. De topsnelheid van deze Donkervoort D8 GTO 2.5tfsi jd70 bedraagt namelijk 255 km/h.

Donkervoort nieuws

Mis geen belangrijk autonieuws meer

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en wij zorgen ervoor dat je altijd weet wat er speelt. Zo mis je geen belangrijk autonieuws meer.

Zoeken

Merk- & modeldossiers