Prijzen Aston Martin

Op deze pagina tref je een overzicht aan van alle in Nederland verkrijgbare nieuwe Aston Martin-modellen inclusief nieuwprijzen en specificaties. Het gamma van Aston Martin in Nederland bestaat uit 3 verschillende modellen met in totaal de keuze uit 3 uitvoeringen.

Van de goedkoopste tot de duurste Aston Martin

Een Aston Martin rijden in Nederland kan vanaf 261.879 euro. Voor dat geld rijd je in de Aston Martin Rapide 6.0 s 411kW touchtronic aut, de goedkoopste Aston Martin van Nederland. Helemaal aan de top van het gamma staat de Aston Martin DB11 volante 5.2 375kW aut wat daarmee de duurste Aston Martin van Nederland is.

De snelste Aston Martin’s?

Wil jij praktisch alle andere Aston Martin’s achter je laten? Dan moet je naar de dealer rennen en de Aston Martin DB11 5.2 447kW aut bestellen. Die is met een sprint van 0-100 km/h in 3.9 seconden beslist de snelst accelererende Aston Martin die er momenteel te koop is. Gaat de wedstrijd verder op een uitgestrekte snelweg dan maak je met de Aston Martin Rapide 6.0 s 411kW touchtronic aut de meeste kans om iedereen achter je te laten. De topsnelheid van deze Aston Martin Rapide 6.0 s 411kW touchtronic aut bedraagt namelijk 327 km/h.

Aston Martin nieuws

Mis geen belangrijk autonieuws meer

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en wij zorgen ervoor dat je altijd weet wat er speelt. Zo mis je geen belangrijk autonieuws meer.

Zoeken

Merk- & modeldossiers