Prijzen Alfa Romeo

Op deze pagina tref je een overzicht aan van alle in Nederland verkrijgbare nieuwe Alfa Romeo-modellen inclusief nieuwprijzen en specificaties. Het gamma van Alfa Romeo in Nederland bestaat uit 3 verschillende modellen met in totaal de keuze uit 19 uitvoeringen.

Van de goedkoopste tot de duurste Alfa Romeo

Een Alfa Romeo rijden in Nederland kan vanaf 27.750 euro. Voor dat geld rijd je in de Alfa Romeo Giulietta 1.4t sprint 88kW, de goedkoopste Alfa Romeo van Nederland. Helemaal aan de top van het gamma staat de Alfa Romeo Stelvio 2.0gme veloce 206kW awd aut wat daarmee de duurste Alfa Romeo van Nederland is.

De snelste Alfa Romeo’s?

Wil jij praktisch alle andere Alfa Romeo’s achter je laten? Dan moet je naar de dealer rennen en de Alfa Romeo Giulia 2.0gme veloce 206kW awd aut bestellen. Die is met een sprint van 0-100 km/h in 5.2 seconden beslist de snelst accelererende Alfa Romeo die er momenteel te koop is. Gaat de wedstrijd verder op een uitgestrekte snelweg dan maak je met de Alfa Romeo Giulia 2.0gme veloce 206kW awd aut de meeste kans om iedereen achter je te laten. De topsnelheid van deze Alfa Romeo Giulia 2.0gme veloce 206kW awd aut bedraagt namelijk 240 km/h.

De langste, kortste, zwaarste en lichtste Alfa Romeo

Wat je eraan hebt? Helemaal niets, maar het is wel leuk om te weten dat van alle in Nederland verkrijgbare Alfa Romeo-modellen de Alfa Romeo Stelvio 2.0gme super 148kW awd aut de zwaarste is (2.300 kg) en de Alfa Romeo Giulietta 1.4t sprint 88kW de lichtste (1.795 kg). En de langste? Dat is de Alfa Romeo Stelvio 2.0gme super 148kW awd aut met een lengte van 4,69 meter. Daar tegenover staat dat de Alfa Romeo Giulietta 1.4t sprint 88kW de kortste Alfa Romeo is die momenteel bij de dealer nieuw verkrijgbaar is. Die meet 4,35 m. Oh ja, als we dan toch kijken naar formaat; de Alfa Romeo Giulia 2.0gme 148kW aut is de laagste nieuwe Alfa Romeo en de Alfa Romeo Stelvio 2.0gme super 148kW awd aut de hoogste.

Alfa Romeo nieuws

Mis geen belangrijk Alfa Romeo-nieuws meer

Schrijf je in voor de gratis nieuwsbrief en mis geen enkel nieuws meer van jouw favoriete merk.

Zoeken

Merk- & modeldossiers