Video: Aero-pakket maakt Nissan GT-R Nismo nog sneller

Terwijl de media al veelvuldig speculeert over de volgende generatie, is Nissan nog altijd bezig met het nog beter maken van de bestaande GT-R. De onlangs gepresenteerde GT-R Nismo blijft het summum, maar die is pas op z’n snelst met optionele N-Attack Package.

Krachtiger dan 600 pk en 652 Nm wordt het niet, maar door de toevoeging van enkele aerodynamische verbeteringen, verstelbare Öhlins-dempers, een aangepaste motorkoeling en een ander uitlaatsysteem als onderdelen van het N-Attack Package zal de GT-R Nismo nog sneller zijn op met name het circuit. Wat de meerprijs van het ‘superpakket’ bedraagt weet Nissan nog niet, maar aan de hand van een officiële video wil het wel alvast inzicht geven in wat de potentiële koper kan verwachten.

Streefprijs
Überhaupt is de vraagprijs van de GT-R Nismo nog niet bekendgemaakt. Voor het Europese vasteland duurt het bovendien nog tot zeker laat in dit jaar voordat het model verkrijgbaar zal zijn. Naar verluidt zou Nissan mikken op een streefprijs die net onder de twee ton ligt, wat de Nismo-variant pak ‘em beet een halve ton duurder maakt dan de ‘normale’ GT-R met 550 pk sterke, dubbel-geblazen 3.8-V6.