Video: Schiet maar raak voor een knaak in je Audi RS4

Vanmorgen kwam ons Ministerie van Defensie met het nieuws dat het haar mitrailleurs in de verkoop doet in ruil voor moderne schietmachines. En kennelijk hebben ze in Audi al een koper gevonden. Om de lieve vrede te bewaren heeft de Duitse fabrikant wel de stalen kogels voor verfballetjes vervangen.

Typisch Duits. Als onze oosterburen iets doen, dan doen ze het grondig. Want zeg nu zelf, die paintballinstallaties op deze twee Audi’s van het kaliber RS4 Avant zien er gewoonweg zeer professioneel uit. En gaaf! De mitrailleur voorop de motorkap bedienen gaat aan de hand van een knop op de middentunnel. Misschien niet de meest ergonomische plek, maar dat mocht de pret zeker niet drukken. De lol die de bestuurders hebben spat ervan af!
Leuk is om te zien hoe de matzwart RS 4 zijn witte tegenstander een hemelsblauw verfbeurtje geeft. De matzwart RS 4 komt er overigens niet veel beter van af. Echter, het zijn immers verfballetjes, en die laten weinig blijvende schade achter. Gewoon even door de wasstraat en de volgende shootout kan beginnen. Hoe gaaf!