Informatie

Spamfilter

Maq2 spamfilter

Wilt u als bedrijf niet overladen worden met spam-, virus- of phishings-mails? Dan is Maq2 spamfilter dé oplossing voor u. Maq2 filtert alle ongewenste e-mail voordat het uw mailserver bereikt. Door deze methode krijgt uw mailserver 90% minder berichten te verwerken en verbruikt u ook nog eens minder data.

Spamfilter voor bedrijven

Maq2 spamfilter Voordelen Maq2 spamfilter:
  • Geen soft- of hardware installatie nodig
  • Geschikt voor alle e-mailservers
  • Filtert voor het hele domein
  • Geen onderhoud

Spamfilter reseller:
Wij bieden onze klanten tevens de mogelijkheid om reseller van Maq2 te worden. Als reseller heeft u het beheer van de instellingen van uw klanten in eigen handen.

Maq2 heeft koppelingen naar internationale antispam netwerken. Deze netwerken houden wereldwijd de spamlijsten bij van de laatste spam bestrijdingsinformatie en verversen deze iedere vijftien minuten. Maq2 is een online spamfilter en wordt centraal beheerd. Om het te gebruiken hoeft u niets te downloaden of te installeren, zelfs uw mailinstellingen blijven ongewijzigd. Maq2 is namelijk géén softwareprogramma, maar een online filter. Maq2 plaatst de filters online, hierdoor bereiken ongewenste berichten uw eigen mailserver niet meer en krijgen deze geen kans om uw bedrijf lastig te vallen. De filters van Maq2 zijn tevens zelflerend, dit betekent dat ze onthouden welke e-mail ze eerder hebben tegengehouden of hebben moeten doorlaten.

Spamfilter Maq2 gratis 30 dagen proberen

Maq2 biedt u de mogelijkheid om online te controleren welke berichten er zijn tegengehouden. U kunt zelfs bepalen welke berichten nooit moeten worden tegengehouden door afzenders te ‘whitelisten’.
Plaatst u een afzender op de whitelist, dan wordt e-mail van deze afzender (of domein) niet meer tegengehouden door het Maq2 spamfilter. U houdt dus zelf de controle over uw inkomende mail.

Om de spamfilters en virusscanner te activeren hoeft u alleen maar uw gegevens in te vullen op het daarvoor bestemde aanmeldformulier. Na uw aanmelding ontvangt u per e-mail een bevestiging van de aanmelding. Vervolgens krijgt u een e-mail met instructies hoe u het filter activeerd.

Het filteren van alle e-mail in uw domein kost slechts € 9,- per maand, Het maakt niet uit hoeveel e-mailadressen u heeft of hoeveel e-mail u verstuurd. Tevens brengen wij geen aansluit- en/of administratiekosten in rekening. Het Maq2 filter is werkzaam binnen één werkdag. U betaalt de abonnementskosten per jaar middels automatische incasso.

Meer Autowereld.com

Merk / model dossiers

Sluiten
Wij maken gebruik van cookies: lees hier hoe en wat.