Informatie

Parkeren op Schiphol Bespaar tot vijftig procent!

Inmiddels zijn er ruim twintig parkeerbedrijven actief rond Schiphol. Door de concurrentie zijn de tarieven voor vroegboekers ook op Schiphol zelf gedaald. Toch kunnen er bij lang parkeren nog steeds verschillen optreden van meer dan honderd euro. Het loont dus om vooraf de tarieven te vergelijken.

Veilig en betrouwbaar

Maar uiteraard is niet alleen de prijs, maar ook service en veiligheid belangrijk. Op de website van Parkeren Schiphol zijn al deze aspecten te vergelijken. Alleen bedrijven die bewezen hebben goede services te leveren zijn op de website opgenomen. Alle opgenomen bedrijven hebben een afgesloten of beveiligd parkeerterrein en bieden een gratis shuttle service naar de luchthaven.

Services

De parkeerbedrijven leveren inmiddels veel meer dan alleen parkeren op Schiphol. Sommige bedrijven leveren bijvoorbeeld gratis overdekt parkeren, anderen leveren een gratis wasbeurt of profileren zich door de goede locatie dichtbij de vertrekhal. Reviews stellen u daarnaast in staat om parkeerbedrijven ook op kwaliteit te beoordelen.

Valet Parking

Nog eenvoudiger is Valet Parkeren. Rij met uw eigen auto naar de vertrekhal, waar het parkeerbedrijf uw auto overneemt en voor u parkeert. Uiteraard worden kilometerstanden en de staat van de auto opgenomen, zodat hier bij terugkomst geen discussies over kan ontstaan. Sommige bedrijven bieden uitsluitend Valet Parking aan, zoals BijSchipholParkeren.

Services parkeren Schiphol

  • Gratis valetparking bij BijSchipholParkeren en CentralParking
  • Gratis overdekt parkeren bij Parkticket en Budgetparking
  • Gratis wasbeurt bij CheapParking
  • 3 minuten afstand van de vertrekhal: Quickparking en Travelparking
  • Prijsvechter: Sky-Park

Voordelen van het vergelijken

  • Snel en gemakkelijk online zoeken
  • Helder overzicht van alle aanbieders
  • Altijd de voordeligste parkeerplaats
Top 5 Parkeren Schiphol (8 dagen)
1.All-in Parking€ 48,50
2.Sky-Park€ 49,00
3.Smart Parking€ 49,50
4.Airport Parking€ 57,50
5.BijSchipholParkeren (Valet)€ 69,00

Parkeertarieven vergelijken »

Meer Autowereld.com

Merk / model dossiers

Sluiten
Wij maken gebruik van cookies: lees hier hoe en wat.