Adverteren


  Adverteren op Autowereld.com

Autowereld.com is het online magazine voor de autoliefhebber. Met dagelijks niet alleen actuele berichtgeving, maar ook achtergronden, interessante feiten en ruimte voor lifestyle. In november 2013 vierde Autowereld.com haar 15-jarige bestaan en daarmee is de titel al sinds de begintijd van het internet een vaste speler. In 2007 en 2008 werd de vooruitstrevendheid beloond met de titel ‘Website van het Jaar’ en na de lancering van de compleet nieuwe website eind 2013 heeft Autowereld.com de markt opnieuw laten zien te staan voor vernieuwing en het presenteren van een echte ‘online magazine’.

Doelgroep

De doelgroep van Autowereld.com wordt vooral gekenmerkt door de autoliefhebber in de leeftijd 18-65 jaar. Sturing vindt plaats op 30-49 jaar, maar er is een net zo grote groep die 50 jaar en ouder is. Autowereld.com heeft daarmee een serieuze doelgroep die uit onderzoek bleek ook hoogopgeleid is en bovendien een sterk ontwikkeld gevoel heeft voor lifestyle, mode, muziek, reizen, uitgaan, games en elektronische gadgets.

Bezoekersaantallen

Ruim 2 miljoen pageviews
Ruim 300.000 unieke bezoekers

De mogelijkheden

Naast de reguliere bannering in talloze formaten biedt Autowereld.com de mogelijkheid om verder te gaan. Advertorials, branded content, homepage takeovers, specials en ook SEO-linkbuilding hebben wij al met veel succes voor talloze adverteerders toegepast.

Wij komen graag met u in gesprek om uw merk onder ons publiek onder de aandacht te brengen. Wenst u meer informatie dan kunt u contact opnemen met:

Hans Winter
Directeur / hoofdredacteur
+31 (0)38 386 55 66
jh.winter@autowereld.com

Meer Autowereld.com

Merk / model dossiers

Sluiten
Wij maken gebruik van cookies: lees hier hoe en wat.