Autobanden actie voor Autowereld.com bezoekers

autobanden

Op Autowereld.com lees je altijd het laatste nieuws omtrent auto's, autotests, nieuwprijzen, auto voordeel en vindt je makkelijk occassions. Speciaal voor onze vaste lezers en natuurlijk ook voor nieuwe bezoekers hebben we een ludieke actie in samenwerking met Banden-Online-Bestellen.nl.

Ruime voorraad

autobanden Bij Banden-Online-Bestellen.nl vindt je niet alleen in een handomdraai de juiste banden voor je auto, je bespaart ook nog eens flink op de prijs. En met een voorraad van ruim 100.000 autobanden kan je ervan op aan dat je binnen korte tijd de gewenste autobanden hebt gevonden. Of je nu een bekend A-merk band zoekt of een voordelige band, met ruim 50 merken op voorraad slaag je altijd. Bestellen is zo gedaan en wanneer je voor 14.00 uur besteld, heb je de aankoop de volgende werkdag al in huis.

Autobanden laten monteren

Indien gewenst kunnen de banden ook bij een montagepartner naar keuze worden afgeleverd. Er zijn reeds 400 aangesloten montagepartners dus er zit er altijd wel één bij jou in de buurt. Montage is al mogelijk vanaf slechts 8 Euro per band. Heeft u al een vaste garage maar is deze nog geen montagepartner? Ook dat is geen probleem, bel even en we regelen het verder met uw eigen garage.

Ondanks de laagste prijsgarantie krijgt u als Autowereld lezer nog eens een extra korting van € 1,- per band met de volgende code: Autowereld.com

Gebruik maken van deze actie? Zoek dan direct de gewenste autobanden via de webshop of bel de klantenservice voor een vrijblijvend advies.

In samenwerking met Banden-online-bestellen.nl

Meer Autowereld.com

Merk / model dossiers

Sluiten
Wij maken gebruik van cookies: lees hier hoe en wat.