Overige

De 5 meest aansprekende tests van 2014

Redactie30 december 2014

De afgelopen 12 maanden hebben we weer tal van uiteenlopende auto’s voor jou – en natuurlijk ook ons eigen plezier – aan de tand gevoeld. Welke auto die we reden had op ons de grootste impact? Welke auto is niet per definitie briljant, maar evenwel een aangename vulling van de showrooms. Welke test was gewoonweg ontzettend gaaf om te doen? Je leest het hieronder.

Alfa Romeo 4C

Alfa Romeo 4C

Alfa dat eindelijk weer eens een echte Alfa voortplant. En dat op hét moment dat het Italiaanse automerk helemaal niet zo'n Alfa nodig heeft, maar een auto die geld in het laatje brengt. Zoiets idioots als grandioos kan alleen Alfa doen. Lees meer »

1
BMW i8

BMW i8

Het is zo'n beetje de meest besproken auto van 2010, 2011, 2012, 2013 en ook in 2014. Jarenlang waren alle ogen gericht op de BMW i8 en daarmee de verwachtingen torenhoog. Des te knapper is dat de i8 ze (bijna) allemaal weet in te lossen. Lees meer »

2
Audi RS 5 TDI Concept

Audi RS 5 TDI Concept

De dieselmotor heeft zich al lang en breed bewezen maar nogal altijd ligt een sportauto met een dergelijke zelfontbrander erg gevoelig in de markt. Ook Audi is hierin nog ietwat aftastend, maar dat maakt de RS 5 TDI Concept er niet minder veelbelovend op. Lees meer »

3
Tesla Model S

Tesla Model S

De Tesla Model S is zonder meer een van de meest spraakmakende auto's van het jaar. Vooraf was zo'n beetje iedereen vrij sceptisch over z'n concept. Totdat er - eindelijk - mee te rijden viel. Wat een dijk van een EV! Lees meer »

4
Volkswagen Amarok

Volkswagen Amarok

Niet echt een autotest en toch ook weer wel, onze avontuurlijke trip met de Volkswagen Amarok door het ongerepte achterland van Albanië. Een onderneming die meteen ook tot een van onze absolute hoogtepunten van 2014 behoort. Lees meer »

5

Gerelateerde artikelen

BMW België geeft primeurtje weg bij online configurator 8-serie

Autonieuws
> Artikel lezen

Nieuwe Skoda Octavia (Combi) naar buiten

Spyshots
> Artikel lezen

BMW M2 Competition komt nog harder feestvieren

Autonieuws
> Artikel lezen

Veramerikaanste Toyota Camry lost Avensis af

Autonieuws
> Artikel lezen

Zo combineren échte mannen werk en privé

Autonieuws
Zo combineren échte mannen werk en privé
> Artikel lezen