Wil jij stage komen lopen bij Autowereld.com?

Wil jij stage komen lopen bij Autowereld.com?

Stroomt de benzine bij je door de aderen en heb je verstand van auto's? Het zijn twee belangrijke voorwaarden voor een stage op de redactie van Autowereld.com. Daarnaast zijn wij een jong en enthousiast team waarbij een negen tot vijf mentaliteit niet past, je flexibel moet zijn en zelfstandig kunt werken. Hard werken is belangrijk, maar een goede werksfeer eveneens!

De website Autoreview.nl dient dagelijks actueel te worden gehouden door de redactie. Als stagiair(e) draai je volledig mee in het team van redacteuren dat zorgt voor de actuele nieuwsberichten op de website, het testen en fotograferen van auto's en het bezoeken van beurzen en evenementen. Je denkt proactief mee in het verbeteren van de website en de content en zult tijdens je stageperiode bovendien de kneepjes van het vak leren. Een unieke kijk in de wereld van de autojournalistiek en het 'uitgeven op internet'.

Volg jij een opleiding in de richting van communicatie of journalistiek? En bezit je een autohart? Dan nodigen we je van harte uit om te solliciteren op onze stageplaats. Wij hebben doorlopend stageplaatsen beschikbaar.

Voor meer informatie neem je contact op met Hans Winter, hoofdredacteur van Autoreview.nl via jh.winter@autowereld.com of 038-3865566. Wij zien uit naar je sollicitatie!
Tip
Goed verzekerd de weg op
Goed verzekerd de weg op

Kies de dekking die bij jouw (elektrische) auto past met de Interpolis Autoverzekering. Standaard € 0,- eigen risico en vrije reparatiekeuze.

Wil jij stage komen lopen bij Autowereld.com?
Redactie
Door Redactie

Voor jou geselecteerd

Wekelijks autoplezier in je mailbox?

  • ✓ Mis geen belangrijk autonieuws
  • ✓ Exclusieve verhalen alleen voor jou
  • ✓ Speciale kortingen en acties