Overige

Eervolle vermeldingen in ons jaaroverzicht 2013

Redactie29 december 2013

De meest begeerlijke auto's, de mooiste conceptcars, de beste nieuwkomers, grootste teleurstellingen en zelfs de lelijkste auto's en meest bijzondere autotests. We hebben teruggeblikt op 2013 in talloze categorieën. Maar toch hebben we nog niet alles genoemd. Deze 10 eervolle vermeldingen maakt ons jaaroverzicht pas echt compleet.

McLaren P1

McLaren P1

Alleen al door het feit dat de P1 ons nieuwsoverzicht behoorlijk gevuld heeft verdiend deze een plekje op de lijst met 'eervolle vermeldingen'. Lees meer »

1
Jaguar XF Sportbrake

Jaguar XF Sportbrake

Een nieuwe poging van Jaguar voor meer marktaandeel. En zonder meer een auto die de discussies levendig heeft gehouden. Lees meer »

2
BMW i3

BMW i3

Of je 'em mooi vindt of niet, BMW maakt wel een statement. En geloof ons, de i3 is de voorbode van een nieuw tijdperk. Lees meer »

3
Mercedes CLA

Mercedes CLA

Veelbesproken, met name door zijn design, en een goede poging van Mercedes-Benz om zich weer in een nieuw segment te wurmen. Lees meer »

4
Ford Mustang

Ford Mustang

Niet iedereen zal evenveel hebben met de Mustang, maar feit blijft dat het een icoon is. Een nieuwe generatie kan dan ook niet onopgemerkt de jaarwisseling passeren. Lees meer »

5
Qoros

Qoros

In Genève maakten we voor het eerst kennis met het Chinese Qoros. En we waren onder de indruk. 2013 is dan ook het jaar dat we de Chinezen serieus zijn gaan nemen. Lees meer »

6
Mercedes A 45 AMG

Mercedes A 45 AMG

Zoveel vermogen uit zo'n klein blok. En dan ook nog eens prestaties en een sound die ons nog lang bij zal blijven. Lees meer »

7
Mitsubishi Outlander PHEV

Mitsubishi Outlander PHEV

De showrooms bij de Mitsubishi-dealers waren niet berekend op de stroom mensen die op de Outlander PHEV afkwamen. Tekenend voor 2013, 0% bijtelling op plug-in hybrides met de Japanner als koploper. Lees meer »

8
Seat Leon ST

Seat Leon ST

Voor het eerst stap de Leon in het zeer competitieve en interessante segment van de stationwagons. En dat gaat Seat geen windeieren leggen. Lees meer »

9
Alfa Romeo 4C

Alfa Romeo 4C

We hebben er even op moeten wachten, maar dit jaar was eindelijk de officiële lancering van Alfa's 4C. Lees meer »

10

Gerelateerde artikelen

De 5 meest bijzondere tuningsobjecten van 2013

Overige
Brabus B63S 700 6x6
> Artikel lezen

De 5 grootste teleurstellingen van 2013

Overige
MINI
> Artikel lezen

De 5 meest aansprekende autotests van 2013

Overige
Rolls-Royce Ghost
> Artikel lezen