Overige

De 5 grootste teleurstellingen van 2013

Redactie24 december 2013

Hoe enthousiast we ook kunnen zijn over auto's, er valt op de redactie ook het nodige te mopperen. Dit jaar werden we moe van het vele 'uitmelken' van populaire namen en modellen. En zodoende zijn de 5 grootste teleurstellingen dit jaar samen te vatten onder de noemer 'uitmelkerij'.

MINI

MINI

Het begon zo leuk met de reïncarnatie van MINI en de nog geheel daarbij aansluitende Convertible. En ach, de Clubman konden we ook nog wel waarderen. Maar MINI melkt de naam nu echt compleet uit. En wat is het merk dan nog?

1
Porsche Macan

Porsche Macan

Jazeker, wij geloven meteen dat de Macan een geweldige auto is. Maar wel echt een mini-Cayenne. En wie van de Cayenne-shock net is bekomen zal met de Macan, die nog een segment lager gaat, een tweede beroerte krijgen. Lees meer »

2
Fiat 500...

Fiat 500...

Je pakt de succesvolle naam van de 500 en melkt dus uit totdat er modellen uitkomen die helemaal niets meer met de schattige auto van weleer te maken hebben. Hoogtepunt is volgens ons de 500L Living. Inderdaad, die moderne Multipla. Lees meer »

3
Bugatti Legends

Bugatti Legends

Het kost Bugatti veel pijn en moeite alle 450 exemplaren van de Veyron te slijten. En zodoende komt er keer op keer een nieuwe 'limited edition' uit de hoge hoed met de Legends-serie als meest recente toevoeging. Fraai, maar pijnlijk confronterend. Lees meer »

4
Aston Martin V8 Vantage

Aston Martin V8 Vantage

We zijn nog altijd laaiend enthousiast over de Vantage-lijn van Aston Martin, maar de zoveelste facelift, upgrade en limited edition hebben we nu wel gezien. We willen weleens een nieuweling. Mag best na 9 jaar toch?

5

Gerelateerde artikelen

De 5 meest begeerlijke auto's van 2013

Overige
Jaguar F-type Coupé
> Artikel lezen

De 10 populairste autokleuren van Nederland

Autonieuws
Grijs
> Artikel lezen

Licence to build: LEGO James Bond Aston Martin DB5

Lifestyle & design
> Artikel lezen

De 5 smakelijkste conceptcars van 2013

Overige
Cadillac Elmiraj
> Artikel lezen