Tuning & styling

Wald weet wel raad met de BMW 6-serie Gran Coupé

Het Japanse Wald International staat bekend om haar wilde, extravagante creaties. Dat het echter ook relatief subtiel kan, bewijst het met deze vierdeurs BMW 6-serie, gedoopt tot Black Bison.

Zwarter dan zwart. Vandaar de naam Black Bison. Nee, op een vleugje vrolijkheid valt de BMW 6-serie Gran Coupé van Wald niet te betrappen. Dat neemt niet weg dat ie ontzettend dik is. En dat niet eens op een schreeuwerige manier zoals we dat van de tuner kennen. Om het anders te omschrijven: parkeer deze sinistere 6-serie naast Wald's Toyota Prius en het kan zomaar zijn dat menig omstander zich eerst loopt te vergapen aan die laatste. Vraag echter daarna welke van de twee mee naar huis mag en wedden dat het de omgekeerde wereld is...

M6 voorbij
Opmerkelijk genoeg is de Black Bison niet eens gestoeld op de M6. De gecreëerde looks daarentegen kunnen zich prima meten met dat 560 pk sterke topmodel. Sterker nog, de Black Bison gaat nog iets verder. Vooral de agressieve voorbumper en potige diffuser zorgen voor deze indruk. Hoe het met de tuning onder de kap is gesteld, is onduidelijk. Waarschijnlijk is het Wald puur om de looks te doen.

Gerelateerde artikelen

G-Power X5 M zet Urus voor schut

Tuning & styling
> Artikel lezen

BMW M5, Marina Bay blauw past bij jou

Autonieuws
> Artikel lezen

Goedmakertje: BMW M4 Cabrio 30 Jahre Edition

Autonieuws
> Artikel lezen

BMW M5 zet duizelingwekkend driftrecord van liefst 8 uur

Autonieuws
> Artikel lezen

Meer Autowereld.com

Merk / model dossiers

Sluiten
Wij maken gebruik van cookies: lees hier hoe en wat.