Tuning & styling

Hoog actieniveau in Startech Defender 3.1

Je hebt volwassen kerels die nog ouderwets soldaatje spelen in echte bossen, met levende bomen. En je hebt jongens die vechten het onderling uit via computergames als Call of Duty en Battlefield. Startech, een dochter van het bekendere Brabus, brengt deze twee werelden samen in de Defender 3.1 Concept.

Enerzijds is de Startech Defender 3.1 Concept een nog altijd klassiek werkpaard waarmee je moeiteloos diepe watergeulen doorwaadt, stroperige modderstromen doorploegt en steile hellingen trotseert. Maar evengoed is hij te gebruiken als comfortabele en zeer luxueuze reisauto waarin moderne entertainment de kroon spant.

En... actie!
Vrijwel geen paneel binnenin de Defender 3.1 heeft Startech niet met leer omzoomd. Er is gelooid leder zover het oog reikt. Nieuwe, betere sportstoelen van Recaro zijn gemonteerd en houden de inzittenden een stuk beter op hun plek dan de standaard, nogal vlakke exemplaren. Dit moet ook wel, want het kan er heftig aan toegaan in de Defender 3.1 Concept. Op de tastbare ondergrond, maar vooral op de digitale weg. Want aan entertainment geen gebrek in deze Land Rover. Twee grote schermen gekoppeld aan een Playstation 3 en een krachtig audiosysteem staan garant voor virtuele actie van hoog niveau. Hiervoor werkte Startech nauw samen met Sony Entertainment. Eigenlijk is de Defender 3.1 Concept een rijdende bioscoop en spelhal tegelijk, verpakt in een oud jasje. Alhoewel, de buitenzijde van deze oer-Land Rover grossiert net als iedere andere moderne auto van vandaag in LED-verlichting. Tot aan de instapverlichting toe.

Gerelateerde artikelen

2.000.000ste Land Rover Defender gaat 4,5 keer over de kop

Autonieuws
Land Rover Defender afgehamerd voor half miljoen
> Artikel lezen

Oer-Defender leeft mogelijk toch voort

Autonieuws
Klassieke Land Rover Defender leeft mogelijk toch voort
> Artikel lezen

Bokaalridder: Land Rover Defender Rugby Cup Edition

Autonieuws
Bokaalridder: Land Rover Defender Rugby Cup Edition
> Artikel lezen

Startech zwaait 'LaRo' Defender uit

Tuning & styling
> Artikel lezen

Vandaag rolde de laatste Land Rover Defender van de band

Autonieuws
Vandaag rolt de laatste Land Rover Defender van de band
> Artikel lezen

Hebben: Land Rover Defender uit James Bond 'Spectre'

Autonieuws
Hebben: Land Rover Defender uit James Bond 'Spectre'
> Artikel lezen

Meer Autowereld.com

Merk / model dossiers

Sluiten
Wij maken gebruik van cookies: lees hier hoe en wat.