Tuning & styling

Individualisering Cayenne II begint bij Techart

Voor wie een dezer dagen zijn nieuwe Porsche Cayenne in ontvangst neemt kan direct naar het Zuid-Duitse Leonberg knallen. Daar staan de mensen van Techart te trappelen om jouw exemplaar de hunne te maken.

De Porsche Cayenne is een geliefd tuningobject. Onze tuningdatabase puilt uit van de vreemdste creaties. Dat de tweede generatie eenzelfde lot ondergaat staat buiten kijf. Ordinaire varianten van Techart zullen zeker verschijnen, maar ze trappen af met een bescheiden stylingpakket.

In de maak
Het assemblagepakket van Techart voor de Cayenne 2.0 bestaat vooralsnog uit grote wielen variërend in diameter van 20 tot en met 23 inch, al dan niet gespoten in een persoonlijk gekozen lak, de mogelijkheid tot het verruilen van enkele standaard bodypanelen voor exemplaren van carbon en een sportuitlaat. Voor het interieur heeft Techart opnieuw een heel arsenaal aan glimmende snuisterijen in petto. De tuner werkt hier nog aan, maar zal over enkele weken het programma presenteren. Reken in ieder geval op een 3-spaaks sportstuur in verschillende smaken, idem dito voor de versnellingspook en een uitgebreid palet aan leder en alcantara. Motortuning laat nog even op zich wachten, al hoewel gelikte motorcovers al wel verkrijgbaar zullen zijn.

Gerelateerde artikelen

Porsche Cayenne Turbo S met liefst 570 pk

Autonieuws
Porsche Cayenne Turbo S met liefst 570 pk
> Artikel lezen

Om deze Cayenne van TopCar kun je niet heen

Tuning & styling
TopCar Cayenne
> Artikel lezen

Porsche haalde (bijtijds?) streep door deze Cayenne Cabriolet

Autonieuws
> Artikel lezen

Porsche Cayenne vecht tegen de kilo's

Spyshots
> Artikel lezen

Zware etappe van start voor nieuwe Porsche Cayenne

Spyshots
Zware etappe voor nieuwe Porsche Cayenne
> Artikel lezen

Autotest | Porsche Cayenne S e-Hybrid

Autotests
Porsche Cayenne S e-Hybrid
> Artikel lezen

Meer Autowereld.com

Merk / model dossiers

Sluiten
Wij maken gebruik van cookies: lees hier hoe en wat.