Spyshots

Nieuwe Porsche 911 (998) Coupé en Cabriolet

In 2011 komt Porsche met de compleet nieuwe 911, intern 998 genaamd. Traditiegetrouw wordt de auto weer een evolutie van zijn voorganger en geen revolutionair nieuw model. In het noorden van Zweden wordt momenteel volop getest met zowel de Coupé als de Cabriolet.

Porsche is volop aan het testen met de nieuwe 911. Wisten we de Coupé in november vorig jaar al te betrappen, nu hebben we beelden van zowel de Coupé als de Cabriolet. In Zweden is net begonnen met wintertesten van het nieuwe model.

Zwaar gecamoufleerd
Aangezien het nog ruim twee jaar duurt voordat de auto wordt gepresenteerd doet Porsche flink haar best om nog geen enkel detail bloot te geven. Het prototype is dan ook zwaar gecamoufleerd. Bovendien heeft het camouflageteam een poging gedaan ons om de tuin te leiden. De luchtinlaten vóór het achterwiel zijn namelijk nep en ook de enorme achtervleugel is puur camouflage. Daaronder bevindt zich de normale vleugel zoals we dat ook bij de Panamera hebben gezien.

2011
Het enige dat op dit moment zichtbaar is zijn de spiegels. Die verhuizen van de zijruiten naar de portieren. Bovendien komen de koplampen meer rechtop te staan. Zoals gezegd zal de nieuwe 911 pas in 2011 worden onthuld. Tot die tijd zullen we nog de nodige spyfoto’s voorbij zien komen.

Gerelateerde artikelen

'74 Porsche 911 RSR 2.1 Turbo jaagt op miljoenen

Autonieuws
'74 Porsche 911 RSR 2.1 Turbo jaagt op miljoenen
> Artikel lezen

Porsche 911 GT3 Touring Package schitterend vereeuwigd

Autonieuws
> Artikel lezen

Porsche Museum verwelkomt oudste 911

Autonieuws
> Artikel lezen

Verbeterde Porsche 911 GT3 RS is een giftig ding

Autonieuws
> Artikel lezen

Nu alle details van Porsche 911 GT3 RS

Autonieuws
> Artikel lezen

Binnen spieken bij de nieuwe Porsche 911

Spyshots
> Artikel lezen

Meer Autowereld.com

Merk / model dossiers

Sluiten
Wij maken gebruik van cookies: lees hier hoe en wat.