Spyshots

Peugeot 408 gespot in Peugeot-fabriek

Ruim een jaar voordat Peugeot de 408 officieel zal onthullen is er het nodige beeldmateriaal op internet gekomen. Een medewerker van de Franse fabrikant kon het niet laten om een productierijp prototype op de gevoelige plaat te leggen.

De mobiele telefoons voorzien van een ingebouwde digitale camera zijn niet meer weg te denken. En dat soms tot groot ongenoegen van fabrikanten die hun personeel steeds vaker in de verleiding zien komen. Eerder al zagen we ondermeer de nieuwe Volvo XC70, de nieuwe Skoda Superb en ook de nieuwe Mercedes E-klasse ruim voor hun onthulling op internet verschijnen. Maar goed, terug naar de Peugeot 408. Ook daarvan zijn foto´s opgedoken. En wel op het Peugeot Forum.

Evolutie
Peugeot lanceert de opvolger van de 407 volgend jaar. Dat model onderging recentelijk nog een zeer subtiele facelift waardoor de 407 het nog ruim een jaar moet kunnen uithouden. Wat in ieder geval duidelijk is, is dat Peugeot de styling meer evolueert dan dat er sprake is van een revolutionair nieuw ontwerp.

Aan details ontbreekt het op dit moment nog. Maar in aanloop naar de introductie verwachten we meer te kunnen onthullen.

Gerelateerde artikelen

In pyjama oogt de nieuwe Peugeot 508 al elegant

Spyshots
In pyjama oogt de nieuwe Peugeot 508 al elegant
> Artikel lezen

Betrouwbaarheidtest: Suzuki scoort, Peugeot valt door de mand

Autonieuws
Betrouwbaarheid
> Artikel lezen

Peugeot gaat los met de L750 R HYbrid Vision Gran Turismo

Autonieuws
Peugeot
> Artikel lezen

Eeuwoude Peugeot levert € 6,6 miljoen op

Autonieuws
> Artikel lezen

Meer Autowereld.com

Merk / model dossiers

Sluiten
Wij maken gebruik van cookies: lees hier hoe en wat.