Spyshots

Nauwelijks gecamoufleerde Hyundai Arnejs

Hyundai heeft de Arnejs zo goed als klaar, en deze foto´s bewijzen dat. Nadat Hyundai de conceptcar Arnejs in september 2007 in Parijs presenteerde volgden in december de eerste spyshots. Zwaar afgeplakte prototypes reden door het ijskoude Lapland. Deze foto´s komen uit hetzelfde gebied, maar geven veel meer prijs van Hyundai´s nieuwe hatchback.

Toen Hyundai de Arnejs conceptcar in Parijs presenteerde stak de Koreaanse autofabrikant het niet onder stoelen of banken; dit is een zeer realistische voorbode van een nieuwe Hyundai. En daarmee liet Hyundai alvast een preview zien van een nieuw model in het C-segment. De Arnejs is het zustermodel van de Kia Cee´d en komt begin 2008 bij de dealers te staan.

Zustermodel van de Kia Cee´d
De Arnejs is speciaal ontworpen voor de Europese markt. In het Duitse ontwikkelingscentrum van Hyundai werd de auto ontworpen en geheel ontwikkeld. De Koreanen mikken met dit nieuwe model op de markt waarin ook de Focus, Astra en Golf actief zijn. Uiteraard zal ook de Cee´d een concurrent vormen.

Begin 2008 bij de dealers
Behalve een vijfdeurs Arnejs komt Hyundai ook met een stationwagon, een Coupé-Cabriolet en een sportieve versie. Nieuwe benzine- en dieselmotoren zullen het model aandrijven. Zoals gezegd presenteert Hyundai de Arnjes op de Autosalon van Genève en begin 2008 staat het model bij de dealers. Het design zal grotendeels overeenkomen met de conceptcar.

Gerelateerde artikelen

Nieuwe, asymmetrische Hyundai Veloster een feit

Autonieuws
> Artikel lezen

Kona-front voor volgende Hyundai Santa Fe

Spyshots
Kona-front voor volgende Hyundai Santa Fe
> Artikel lezen

Dit gaat de Hyundai Ioniq Plug-in Hybrid kosten

Autonieuws
Dit gaat de Hyundai Ioniq Plug-in Hybrid kosten
> Artikel lezen

Ook de bravere Hyundai Veloster mag er zijn

Autonieuws
> Artikel lezen

Meer Autowereld.com

Merk / model dossiers

Sluiten
Wij maken gebruik van cookies: lees hier hoe en wat.