Spyshots

BMW Z4 Coupé komt ook als M-versie

In Frankfurt stond de Z4 Coupé nog als conceptcar. Dat de auto in productie gaat bewijzen deze spyshots van een testmodel. Dat er ook een M-versie komt verraden deze spyshots eveneens.

De conceptcar zoals die in Frankfurt stond was eindelijk een eerste voorzet van BMW naar de Z4 Coupé. Al lang werd er gespeculeerd over een dichte Z4. Nu Porsche de Cayman S presenteerde was het voor BMW genoeg reden om de Z4 Coupé daadwerkelijk te lanceren.
 
Dikke motoren
Onder de kap zullen we in de Z4 Coupé alleen topmotoren aantreffen. De conceptcar werd aangedreven door de nieuwe zes-in-lijn motor met 265 pk en 315 Nm. De 3.0 liter motor doet de Z4 Coupé in 5,7 seconden naar 100 km/h sprinten. Op deze spyshots zien we echter vier dikke uitlaatpijpen en die verraden de komst van de M-versie. De M-versie zal worden aangedreven door een zescilinder met ruim 400 pk vermogen. Speculaties gaan er ook over de komst van een superlichte en snelle CSL-versie. Deze versie zal worden aangedreven door de V10 motor uit de M5. Dat zou de komst betekenen van een kleine coupé met maar liefst 507 pk vermogen!

Gerelateerde artikelen

Goedmakertje: BMW M4 Cabrio 30 Jahre Edition

Autonieuws
> Artikel lezen

BMW M5 zet duizelingwekkend driftrecord van liefst 8 uur

Autonieuws
> Artikel lezen

G-Power X5 M zet Urus voor schut

Tuning & styling
> Artikel lezen

BMW M5, Marina Bay blauw past bij jou

Autonieuws
> Artikel lezen

Meer Autowereld.com

Merk / model dossiers

Sluiten
Wij maken gebruik van cookies: lees hier hoe en wat.