Spyshots

Bekijk de nieuwe Volkswagen Touareg van alle kanten

Gerben Witten 2 juni 2017

Met enkele belangrijke autoshows in zicht, waaronder de IAA Frankfurt, zet Volkswagen momenteel de laatste puntjes op de i bij de nieuwe Touareg. Voor geheimzinnigheid was geen tijd meer, schijnt.

Waarschijnlijk laat Volkswagen de nieuwe Touareg debuteren in Frankfurt in september. Volledig zeker is dat niet. De Duitsers houden namelijk meerdere ballen in de lucht momenteel en zouden er ook voor kunnen kiezen om op die thuisshow de schijnwerpers volledig te richten op de nieuwe Polo. Lang duurt de onthulling van beide nieuwkomers in elk geval niet meer.

Tevergeefse tape
Dit jaar gaat een en ander sowieso nog plaatsvinden, en dat betekent enige haast voor het Touareg-testteam. Komt goed. Volkswagen heeft zelfs nauwelijks moeite gedaan om van de SUV-mastodont een verrassing te maken. Oké, een stuk tape over de grille en koplampunits kon er nog wel van af, maar de Duitsers hadden zich die moeite eigenlijk kunnen besparen. In oktober vorig jaar al doken deze afbeeldingen op, waarop het front in volle glorie is te bewonderen en daarmee de dieper doorlopende grille zoals die ook de Arteon kenmerkt.

Gerelateerde artikelen

Camouflage op nieuwe Volkswagen Touareg flink dunner

Spyshots
Camouflage op nieuwe Volkswagen Touareg flink dunner
> Artikel lezen

Nieuwe Volkswagen Touareg strekt de benen

Spyshots
> Artikel lezen

Voorspelbaar: de nieuwe Volkswagen Touareg & Polo

Autonieuws
> Artikel lezen

Volkswagen blikt vooruit op nieuwe Touareg

Autonieuws
Volkswagen T-Prime Concept GTE
> Artikel lezen

Abt Sportsline doet vernieuwde Volkswagen Touareg

Tuning & styling
Abt Sportsline Volkswagen Touareg
> Artikel lezen