Spyshots

Camouflage op nieuwe Volkswagen Touareg flink dunner

Nog dit jaar zal Volkswagen een gloednieuwe Touareg op de markt brengen. De derde generatie alweer. In het noorden van Zweden betrapten we dit prototype. En ondanks dat het donker was kunnen we door de flink geslonken camouflage duidelijk het een en ander ontdekken.

Nou ja ontdekken, het is vooral een kwestie van de bevestiging krijgen. De bevestiging dat de in oktober vorig jaar uitgelekte patentfoto's 'the real deal' zijn. Nou, dat klopt. Kijk maar eens goed door de camouflage heen, leg de patentfoto's ernaast en er is weinig meer te fantaseren.

MLB Evo
Ondanks de komst van de grote SUV Atlas staat de Touareg toch een stapje hogerop de ladder. De Atlas deelt zijn componenten (MQB) met auto's als de Tiguan en Golf. De Touareg daarentegen mag zich in het rijtje scharen met de Bentley Bentayga, Audi Q7 en de aankomende nieuwe Porsche Cayenne.

Topper
Nog dit jaar komt de gloednieuwe Touareg op de markt. Gezien het feit dat een nieuwe Phaeton het veld heeft moeten ruimen wegens dieselgate vormt hij daarmee de top van het Volkswagen-programma.

Gerelateerde artikelen

Abt Sportsline doet vernieuwde Volkswagen Touareg

Tuning & styling
Abt Sportsline Volkswagen Touareg
> Artikel lezen

Nieuwe Volkswagen Touareg strekt de benen

Spyshots
> Artikel lezen

Volkswagen blikt vooruit op nieuwe Touareg

Autonieuws
Volkswagen T-Prime Concept GTE
> Artikel lezen

Voorspelbaar: de nieuwe Volkswagen Touareg & Polo

Autonieuws
> Artikel lezen

2018, het jaar van de nieuwe Volkswagen Touareg

Autonieuws
Volkswagen Touareg
> Artikel lezen

Meer Autowereld.com

Merk / model dossiers

Sluiten
Wij maken gebruik van cookies: lees hier hoe en wat.