Spyshots

BMW M2 hangt de koele kikker uit

Laat de zomer maar komen! Rond die periode zal BMW namelijk de M2 introduceren. Maar zover is het helaas nog niet. Momenteel hangt het vooral de koele kikker uit bovenin Scandinavië.

380 pk op de achterwielen aangevoerd door een zes-in-lijn met twee turbo's in een lekker compacte, agressief getekende koets. Het is een recept om van te watertanden. Bovendien herinner je je vast nog wel de BMW 1-serie M Coupé. Wat een verrukkelijk scheurapparaat was dat, zeg. Nog steeds, en het betrof hier officieel niet eens een echte M. De op stapel staande M2 is dat wel. We verwachten zodoende nog meer vuurwerk.

Ongelimiteerd
Om nog eventjes verder te gaan met blijmoedig nieuws. In tegenstelling tot de '1M' zal de M2 niet in een beperkte oplage worden gebouwd. Dat maakt 'm misschien minder exclusief, maar anderzijds ook bereikbaarder voor een grotere groep liefhebbers. Destijds werden er namelijk hordes mensen door BMW teleurgesteld. Slecht nieuws is er ook. Vermoedelijk is de lanceringsdatum nog weer een half jaar later dan de introductie. Dat betekent dat we nog een jaar engelengeduld moeten opbrengen om te kunnen rijden met de M2.

Gerelateerde artikelen

Slechts 12 keer BMW M235i Track Edition

Autonieuws
> Artikel lezen

Prijskaartjes voor vernieuwde BMW 2-serie Coupé & Cabrio

Autonieuws
Prijskaartjes voor vernieuwde BMW 2-serie Coupé & Cabrio
> Artikel lezen

124 pk en 150 Nm erbij voor BMW M235i

Tuning & styling
> Artikel lezen

BMW 2-serie Coupé, Cabriolet en M2 opgefrist

Autonieuws
> Artikel lezen

Meer Autowereld.com

Merk / model dossiers

Sluiten
Wij maken gebruik van cookies: lees hier hoe en wat.