Spyshots

Nieuwe BMW M6 van binnen en buiten

De nieuwe BMW M6 belooft een krachtpatser van jewelste te worden. Ondanks dat BMW de V10 in de M6 zal vervangen door een V8 met twee turbo´s zal het vermogen zo´n 50 tot 60 pk hoger liggen.

Officiële details over de nieuwe BMW M6 ontbreken nog altijd, maar met een beetje logisch redeneren komen we een heel eind. Uiteraard zal het model beschikken over een heldhaftig uiterlijk zoals we dat ook bij de nieuwe BMW M5 zien. Dat betekent een voorbumper met forse luchtinlaten, typerende BMW M-voorschermen, aangezette zijskirts en een achterbumper met diffuser-look en een paar flinke uitlaatpijpen.

Nieuwe BMW M6 in 2012
Wie door de gigantische 20 inch wielen heenkijkt ziet een paar remschijven van gigantische omvang. Daar moet een remmend vermogen mee te realiseren dat zijn weerga niet kent. Uiteraard is het onderstel bovendien afgestemd op sportiviteit van het hoogste niveau en zal de 4.4 liter Twin Turbo V8 met zo´n 570 pk ervoor zorgen dat de nieuwe BMW M6 zijn concurrenten het nakijken kan geven. Geduld is nog wel een schone zaak, we verwachten de nieuwe M6 niet eerder dan begin 2012.

Gerelateerde artikelen

BMW M5, Marina Bay blauw past bij jou

Autonieuws
> Artikel lezen

G-Power X5 M zet Urus voor schut

Tuning & styling
> Artikel lezen

BMW M5 zet duizelingwekkend driftrecord van liefst 8 uur

Autonieuws
> Artikel lezen

Dik je nieuwe M5 aan met M Performance Parts

Autonieuws
> Artikel lezen

Meer Autowereld.com

Merk / model dossiers

Sluiten
Wij maken gebruik van cookies: lees hier hoe en wat.