Spyshots

De Hyundai die de Accent moet doen vergeten

Sinds het i-tijdperk is Hyundai niet meer wat het is geweest. Het Koreaanse merk heeft een behoorlijke en zeer positieve groei doorgemaakt en in dit plaatje past niet meer de oubollige Accent zoals deze vandaag de dag nog wordt vermarkt. Een nieuwe is dan ook op komst.

Het is oppassen geblazen voor de Zuid-Koreaanse invasie, als dit al niet is aangebroken. Bijna alles wat de Aziaten tegenwoordig voortbrengen verandert in goud. Grote kans dat de toekomst van de nieuwe Hyundai Accent Sedan er ook zo kleurig uit komt te zien. De komende generatie zal in ieder geval in geen velden of wegen meer doen denken aan de achterhaalde Accent van vandaag en deze snel doen vergeten.

Kleine i40?
Hoe hij er precies uit komt te zien houden ze bij Hyundai nog even geheim. We verwachten dat de nieuwe Accent Sedan veel weg zal hebben van een kleinere i40. Vloeiende, sculpterende lijnen bepalen het beeld aan de buitenkant. In het interieur tref je ongetwijfeld een modern ogend dashboard met dito techniek erachter.

Meer informatie over de nieuwe Hyundai Accent (Sedan) volgt hopelijk spoedig. De verwachting is dat de auto ergens in 2011 geïntroduceerd gaat worden.

Gerelateerde artikelen

Nieuwe, asymmetrische Hyundai Veloster een feit

Autonieuws
> Artikel lezen

Waterstof-SUV van Hyundai zo goed als productierijp

Autonieuws
Waterstof-SUV van Hyundai zo goed als productierijp
> Artikel lezen

De nieuwe Hyundai Accent 3- en 4-deurs

Autonieuws
De nieuwe Hyundai Accent 3- en 4-deurs
> Artikel lezen

Ook de bravere Hyundai Veloster mag er zijn

Autonieuws
> Artikel lezen

Meer Autowereld.com

Merk / model dossiers

Sluiten
Wij maken gebruik van cookies: lees hier hoe en wat.