Lifestyle & design

´Freude am Fahren´ op twee wielen

Het merk van ´Freude am Fahren´ zet de motoren uit en maakt voor de verandering eens gebruik van menselijke spierkrachten. Met vaderdag op komst presenteert BMW de Cruise Bike. Zoonlief mag en kan vervolgens mee op de BMW Kidsbike.

Volgens BMW is de BMW Cruise Bike een comfortabele lichtgewicht fiets en dankzij z´n uitrusting en techniek een geschikte tweewieler voor langere fietstochten. Om een goed zitcomfort te garanderen is de positie van het stuur dankzij een speciale naaf te verstellen. Een telescopisch verende voorvork en 24 versnellingen behoren tot de overige features van de Cruise Bike. En dankzij het lichtgewicht, aluminium frame weegt de fiets slechts 13,9 kilogram.

Lopen of trappen
De Kidsbike van BMW is van kleinere en verschillende orde van grootte. Door zijn unieke formule is deze namelijk geschikt voor kinderen van 2,5 tot zelfs 6 jaar. De fiets is in eerste instantie bruikbaar als loopfiets (met rem) zodat de jonge berijders onder ons op speelse wijze de juiste balans en coördinatie kunnen ontwikkelen. Wanneer ze dit onder de knie hebben is het mogelijk de bijgeleverde trappers en ketting te monteren en is de Kidsbike om te toveren tot een volwaardige kinderfiets (zadelhoogte 38-46 cm). Daarnaast behoren bij de BMW-kinderfiets een helm in framekleur, ergonomische handvatten, reflectors, een bagagenet aan het stuur en een tas tussen het frame. Zoals BMW zelf al aangeeft: "Freude am Fahren".

Fietsprijzen
De BMW Cruise Bike en de BMW Kidsbike zijn per direct verkrijgbaar bij de BMW-dealers. De Cruise Bike, verkrijgbaar in de kleuren rood en parelmoer, kost € 849,- en de BMW Kidsbike moet € 279,- opbrengen. Hij is verkrijgbaar in de kleuren rood, oranje en blauw.

Gerelateerde artikelen

Dat werd tijd: BMW i8 Roadster en vernieuwde i8

Autonieuws
Dat werd tijd: BMW i8 Roadster en vernieuwde i8
> Artikel lezen

Goedmakertje: BMW M4 Cabrio 30 Jahre Edition

Autonieuws
> Artikel lezen

Ziet de nieuwe BMW 3-serie er zo uit?

Autonieuws
> Artikel lezen

BMW: 'Concept Z4 staat dichtbij productiemodel'

Autonieuws
BMW: 'Concept Z4 staat dichtbij productiemodel'
> Artikel lezen

Nieuwe BMW 1-serie kijkt af bij Volkswagen Golf

Spyshots
Nieuwe BMW 1-serie kijkt af bij Volkswagen Golf
> Artikel lezen

Meer Autowereld.com

Merk / model dossiers

Sluiten
Wij maken gebruik van cookies: lees hier hoe en wat.