Lifestyle & design

Collezione Automobili Lamborghini voor de man

Lamborghini heeft haar herfst/winter catalogus Collezione Automobili Lamborghini 2008/2009 verspreid. Zo uitgebreid als de benaming is ook het assortiment. We beperken ons tot de kleding- en accessoirelijn voor de man.

De nieuwe herfst/winter catalogus Collezione Automobili Lamborghini biedt voor iedere man wat wils. De collectie zal niet alleen Lamborghini eigenaren aanspreken, maar iedereen die een luxe smaak heeft en valt voor kwaliteit en stijl.

Elke dag anders
Hoewel het hier een herfst/winter catalogus betreft staan er ook veel producten in die bestemd zijn voor warmere tempraturen. Hoe dan ook, het aanbod van Lamborghini kledij is zo groot dat men een compleet jaar iedere dag iets anders aan kan trekken. Tevens zijn alle kledingstijlen beschikbaar, van casual tot extreem chique. Groot of klein, dik of dun. Ook dat zal geen probleem vormen, nagenoeg alle maten zijn te verkrijgen.

Decoratie
Wie eenmaal z’n outfit heeft bepaald kan dit verder aankleden met talloze accessoires. Voor zowel de optooiing als de kleding geldt dat het gemaakt is van mooie - bij elkaar passende - materialen. Natuurlijk is de kwaliteit naar Lamborghini’s maatstaven.

Hessing Shop
Omdat het assortiment van Collezione Automobili Lamborghini ernorm is, is het niet gewoonweg niet mogelijk alles bij naam en toenaam te beschrijven. De gehele collectie inclusief de prijzen staan in de Hessing Shop, de internetwinkel van de Nederlandse Lamborghini importeur. Wij wensen jullie veel plezier met het uitzoeken van een Sinterklaas- en/of kerstcadeau.

Gerelateerde artikelen

Lamborghini Aventador S: 740 pk en 690 Nm sterk

Autonieuws
> Artikel lezen

Officieel: Lamborghini trekt het doek van de Huracán Performante

Autonieuws
Officieel: Lamborghini trekt het doek van de Huracán Performante
> Artikel lezen

Lamborghini Aventador Esavox Docking Station goes big and loud

Lifestyle & design
> Artikel lezen

Sexy as hell: Lamborghini Huracan Performante Spyder

Spyshots
> Artikel lezen

Dubbel genieten: Lamborghini Huracan LP580-2 Spyder

Autonieuws
> Artikel lezen

Italiaanse politie heeft niet genoeg aan één Lamborghini

Autonieuws
> Artikel lezen

Meer Autowereld.com

Merk / model dossiers

Sluiten
Wij maken gebruik van cookies: lees hier hoe en wat.