Lifestyle & design

Mercedes-Benz Lifestyle Winter Collection 2009

Vlak voor de cadeaumaand december lanceert Mercedes enkele nieuwe items, speeltjes en andere luxe artikelen onder haar label Mercedes-Benz Collection. Wit is en blijft de hoofdkleur, afgewisseld met contrasterende nuances. De winter is het thema.

Het assortiment is geschikt voor zowel voor volwassen als kinderen. Slechts enkele artikelen zijn uitsluitend voor het vrouwelijke geslacht dan wel voor de jeugdigen onder ons. Zo is de Comfort Collection uitgebreid met een mountain bike met aluminium frame van ADPEnigineering GmbH, bekend van de Rotwild fietsen. De Comfort Edition Bike is beschikbaar in het wit en in de framematen 45 cm (maat S) en 48 cm (maat M). De antracietkleurige Sport Edition is verkrijgbaar in de maten 47 cm (maat S), 50 cm (maat M) en 53 (maat L). De go-kart ‘Bobby Benz SLK AMG Special Edition’ wordt in een gelimiteerde oplage van 1.000 stuks verkocht. De kinderauto is voorzien van een nieuw Direct Steer Systeem die de draaicirkel kleiner maakt. Ideaal voor kleinere woonkamers. Maar om plezier te beleven met de Bobby-Bob slee moeten we naar onze oosterburen rijden, want de sneeuwhoogte alhier is de laatste seizoenen zeer gering voor diepe sleesporen.

GLK modelauto
Voor de verzamelliefhebbers heeft Mercedes de GLK-klasse op schaal uitgebracht. Het miniatuurmodel moet met veel oog voor detail in elkaar zijn geschroefd en is verkrijgbaar in de bekende schaalmodelverhoudingen 1:18, 1:43 en de populaire schaal 1:87. Er is zowel een sportieve GLK miniatuur leverbaar als een ‘off-road’ versie.

Kledinglijn
De kledinglijn is een van de grootste onderdelen binnen de Mercedes-Benz Collection. Deze wordt nog uitgebreider met diverse nieuwe kledingstukken voor hem en haar. Onder andere het poloshirt (Golf Collection) is uitsluitend voor de vrouw verkrijgbaar variërend in de maten 36 t/m 56. Ook dit keer is het ´Golf-artikel´ ontworpen door Chervò, een bekende kledingspecialist op het gebied van de golfsport. De komende winter kunnen we ons weren tegen de kou met enkele nieuwe winterproducten (muts, sjaal, polswarmers en handschoenwanten). Alle artikelen zijn gemaakt van een hoogwaardige kwaliteit wol. Verder bestaat de Lifestyle Collection uit een blouse met typische Kent-kraag voor de man, een sportief chalet voor de vrouw, een pyama voor het kroost en diverse caps, verkrijgbaar in meerdere kleurvarianten.

Mercedes McLaren
De Motorsport Collection wordt natuurlijk niet overgeslagen. Deze populaire range breidt Mercedes uit met een regenjas, een sweatshirt, verschillende sportieve caps en een heuse raceoverall in kindermaten (S t/m XL). Om haar sponsoren extra onder de aandacht te brengen zijn alle Motorsport Collection items voorzien van logobedrukkingen. De producten zijn allemaal leverbaar via de Mercedes-dealer.

Gerelateerde artikelen

Mercedes jaagt op Ring-record met Project One

Autonieuws
Mercedes jaagt op Ring-record met Project One
> Artikel lezen

Mercedes Ditigal Light-koplamp projecteert nog net geen smileys

Autonieuws
> Artikel lezen

Nieuwe dieselhybrides van Mercedes C- en E-klasse

Autonieuws
> Artikel lezen

Toyota ook niet langer de grootste qua marktwaarde

Autonieuws
Toyota ook niet langer de grootste qua marktwaarde
> Artikel lezen

Mercedes-AMG GT Coupé laat zich eindelijk zien

Autonieuws
Mercedes-AMG GT Coupé laat zich eindelijk zien
> Artikel lezen

Mercedes maakt prijzen nieuwe A-Klasse bekend

Autonieuws
Mercedes maakt prijzen nieuwe A-Klasse bekend
> Artikel lezen

Meer Autowereld.com

Merk / model dossiers

Sluiten
Wij maken gebruik van cookies: lees hier hoe en wat.