Lifestyle & design

Audi Golf Collection

Audi presenteert een complete Golf Collection. De collectie bestaat onder meer uit een Golf cart bag met bijpassende cover, een sporttas, schoenentas en uiteraard een paraplu en golfballen. De Audi Golf Collection is verkrijgbaar via de Audi-dealer.

Na Porsche Design en Mercedes presenteert nu ook Audi een eigen Golf Collection. De complete collectie is ontworpen door het Audi Konzept Design team in München onder leiding van Mark Shipard. Volgens Audi is er veel aandacht besteed aan de details, de vormen, kleuren en het materiaalgebruik. Vooral dankzij het gebruik van high-tech materialen zijn de verschillende producten lichtgewicht en zeer sterk.

Golf cart bag
Een stevige en ruime tas mag bij geen enkele golfer ontbreken. De Golf cart bag van Audi is volgens de makers lichtgewicht en relatief compact, maar biedt wel veel ruimte. De verschillende opbergvakken moeten voldoende plaats bieden aan een complete set clubs en diverse golf accessoires. De Golf cart bag is leverbaar in de kleuren zwart/zilver en grijs/zilver. Om de cart bag te beschermen en vuil in de auto te voorkomen is er de Travel cover. Wie meer gemakt wenst kan ook nog eens kiezen voor de Trolley travel case die is voorzien van goed rollende skatewieltjes. Om de cart bag te vullen levert Audi tal van golfballen, clubs en bijvoorbeeld een doekje om de clubs schoon te kunnen maken.

Sporttas en schoenentas
Naast de nodige golf-accessoires mag het ook aan persoonlijke zaken niet ontbreken. Zo bestaat de collectie ook uit een sporttas met een formaat van 50 x 35 x 33 cm. De sporttas is leverbaar in zwart en zilver en is gemaakt van nylon. Verschillende vakjes maken het mogelijk de tas goed in te delen. Een speciale schoenentas in zwart met zilver biedt plaats aan een paar schoenen en houdt de andere spullen in de tas schoon. Tot slot levert Audi ook een extra grote paraplu.

Leverbaar via de Audi-dealer
Alle Audi Golf Collection producten worden gemaakt door quattro GmbH en zijn leverbaar via de Audi-dealer.

Gerelateerde artikelen

Nieuwe Audi's voor spelers Bayern München

Autonieuws
> Artikel lezen

Alles over de nieuwe Audi A7 Sportback

Autonieuws
De nieuwe Audi A7 Sportback
> Artikel lezen

Voormalig topman Lamborghini stapt over naar Bugatti

Autonieuws
Voormalig topman Lamborghini stapt over naar Bugatti
> Artikel lezen

Pijnlijk: Porsche eist enorme schadevergoeding van zustermerk Audi

Autonieuws
Pijnlijk: Porsche eist enorme schadevergoeding van zustermerk Audi
> Artikel lezen

Nieuwe Audi A7 Sportback al op straat als speelgoed

Autonieuws
> Artikel lezen

Meer Autowereld.com

Merk / model dossiers

Sluiten
Wij maken gebruik van cookies: lees hier hoe en wat.