Lifestyle & design

Mercedes SLK lifestyle accessoires

In lijn met de nieuwe SLK heeft Mercedes Accessoires een nieuwe lifestyle-lijn ontwikkeld. De lijn aan accessoires is opgebouwd rondom de kleuren zwart, rood en bruin. Zowel voor hem als voor haar zijn er tal van horloges, shirts, caps en sleutelhangers ontworpen.

Om de introductie van de vernieuwde SLK extra kracht bij te zetten presenteert Mercedes een compleet nieuwe lijn aan lifestyle accessoires. Zowel de mannelijke als de vrouwelijke SLK-rijder kan een keuze maken uit tal van sportieve en sjieke producten. De collectie omvat onder meer een lijn met horloges. Deze zijn allen voorzien van een lederen bandje en een stalen behuizing. Speciaal voor het vrouwelijke horloge is er een aantal Swarovski kristallen in opgenomen. Primair bedoeld voor het open rijden zien we diverse zonnebrillen, baseball caps en sjaals. T-shirts, polo shirts en overhemden met daarop zowel het Mercedes- als het SLK-logo behoren eveneens tot de collectie. Tot slot mag een sleutelhanger met de letters SLK niet ontbreken aan de sleutel van iedere SLK-rijder.

Verkrijgbaar via de Mercedes-dealer
Alle producten zijn verkrijgbaar via de Mercedes-dealer. En wie de gehele collectie wenst te bestellen kan meteen gebruik maken van de speciale Samsonite-koffer die Mercedes ook in de collectie heeft opgenomen. Deze is vooral handig dankzij de vier wieltjes die eronder zijn gemonteerd.

Gerelateerde artikelen

Mercedes-Benz S-klasse verder verfijnd

Autonieuws
> Artikel lezen

Nieuwe Mercedes G-klasse nu ook als G 63 AMG

Autonieuws
Nieuwe Mercedes G-klasse nu ook als G 63 AMG
> Artikel lezen

Zo wil Mercedes al meer AMG's verkopen

Autonieuws
Zo verkoopt Mercedes-Benz nu AMG's
> Artikel lezen

Record-station: Mercedes-AMG E 63 4MATIC+ Estate

Autonieuws
Record-station: Mercedes-AMG E 63 4MATIC+ Estate
> Artikel lezen

Mercedes-AMG GT4 geeft nu al teken van leven

Spyshots
> Artikel lezen

Meer Autowereld.com

Merk / model dossiers

Sluiten
Wij maken gebruik van cookies: lees hier hoe en wat.