Lifestyle & design

Lamborghini Asus VX2 Notebook

Lamborghini en computerfabrikant Asus hebben gezamelijk de VX2 ontwikkeld. Deze notebook draagt de kenmerkende stylingdetails en logo´s van de Lamborghini sportauto´s. Bovendien is de buitenkant van de notebook grotendeels met leer bekleed. Een zeer exclusieve notebook.

Gebaseerd op de nieuwste Intel® Centrino® Duo Mobile Technologie, het Windows® Vista™ besturingssysteem en NVIDIA GeForce Go7700 met 512MB videogeheugen aan grafisch vermogen is de Asus Lamborghini VX2 een notebook met sportauto-prestaties. Het 15,4 inch beeldscherm zorgt voor een heldere weergave en veel details. Om te zorgen dat een ander niet zomaar de laptop kan gebruiken is er een vingerafdrukscanner ingebouwd. Verder is de VX2 voorzien van een ingebouwde webcam, microfoon, draadloze netwerkkaart en 8-in-1 kaartlezer.

Leer en carbon
Asus en Lamborghini hebben samen garant gestaan voor een exclusieve uitstraling van de notebook. Er is de keuze voor een met zwart of met geel leer bekleed exemplaar. Bovendien is het zwarte exemplaar voorzien van een carbon behuizing en maken diverse Lamborghini-logo´s het plaatje compleet.

Gerelateerde artikelen

Wegdromen bij je favoriete Lamborghini Urus

Autonieuws
> Artikel lezen

Lamborghini Urus toont zich in 'Corsa'-rijmodus

Autonieuws
> Artikel lezen

Interieur Lamborghini Urus in beeld

Autonieuws
> Artikel lezen

Paus krijgt Lamborghini cadeau en wijst 'm af

Autonieuws
> Artikel lezen

Dit is de 100% elektrische Lamborghini Terzo Millennio!

Autonieuws
> Artikel lezen

Meer Autowereld.com

Merk / model dossiers

Sluiten
Wij maken gebruik van cookies: lees hier hoe en wat.