Lifestyle & design

Cayenne-horloges van Porsche Design

Porsche Design heeft een aantal Cayenne-horloges ontworpen. De exclusieve en gelimiteerde horloges zijn leverbaar voor hem en haar. Ze hebben één ding gemeenschappelijk, het zijn stuk voor stuk exclusieve en kwalitatief hoogwaardige horloges.

Wat techniek en design betreft zijn de drie horloges vrijwel identiek aan elkaar. De behuizing is gemaakt van roestvrijstaal en het glas is van kristal. In het klokje is behalve een chronograaf ook een datumindicator opgenomen. Tot een diepte van 100 m zijn ze bovendien waterproof.

Voor hem en haar
Het grootste verschil zien we in het kleurgebruik. Speciaal voor de vrouw is de kleurstelling een mix van wit en frambozenrode. Om het horloge exclusief te houden is de productie beperkt tot 911 exemplaren. De beide Cayenne-horloges voor de man zijn donker van kleur. Het ene exemplaar is vooral zwart en kent geen gelimiteerde oplage. Dat geldt echter wel voor het groenbruine exemplaar dat in een oplage van slechts 500 stuks zal worden verkocht. Tevens is dit horloge verpakt in een prachtig doosje met daarin een extra bandje, een schroevendraaiertje om het bandje te vervangen en een instructieboekje. Alle drie de horloges zijn verkrijgbaar via de Porsche-dealer. Een absolute wannahave voor de Cayenne-rijder.

Gerelateerde artikelen

Nu alle details van Porsche 911 GT3 RS

Autonieuws
> Artikel lezen

TechArt gaat los op Panamera Sport Turismo

Tuning & styling
> Artikel lezen

Dolle sneeuwpret met Porsche Cayman GT4 en Boxster Spyder

Spyshots
> Artikel lezen

Autotest | Porsche Panamera Sport Turismo

Autotests
> Artikel lezen

Porsche Mission E Cross Turismo: elektrische Cayenne Coupé

Autonieuws
> Artikel lezen

'74 Porsche 911 RSR 2.1 Turbo jaagt op miljoenen

Autonieuws
'74 Porsche 911 RSR 2.1 Turbo jaagt op miljoenen
> Artikel lezen

Meer Autowereld.com

Merk / model dossiers

Sluiten
Wij maken gebruik van cookies: lees hier hoe en wat.