Lifestyle & design

Ultra-slank topmodel: Motorola MOTORAZR

De opvolger van de revolutionaire MOTORAZR zet opnieuw de standaard voor stijl en innovatie. De MOTOKRZR is het nieuwe ultra-slanke topmodel van Motorola. Uitgevoerd met een luxueuze afwerking, 11 mm smaller dan zijn voorganger en voorzien van topmaterialen.

Motorola heeft opnieuw een bijzonder toestel op de markt gebracht. Na de superdunne en compacte MOTORAZR komt Motorola nu met de opvolger genaamd MOTOKRZR. Het toestel is 42 mm breed, 103 mm lang en is 16 mm dun. Ondanks de compacte afmetingen is het toestel voorzien van alle moderne mogelijkheden die de mobiele telefoon van tegenwoordig bevat.

Micro-SD
Voor het maken van foto´s is de MOTOKRZR voorzien van een 2 megapixel camera met 8x digitale zoom. Video´s kunnen worden opgenomen in MPEG4 en 3GPP. De audiospeler is niet alleen geschikt voor MP3-formaten maar ook voor Midi, AAC en AAC+. Omdat dergelijke functies veel opslagcapaciteit vereisen kan het toestel worden voorzien van een MicroSD-kaartje. Wie het toestel wil gebruiken als agenda kan simpelweg synchroniseren met Outlook. De MOTOKRZR is vanaf heden leverbaar voor een adviesprijs van € 459,-.

Gerelateerde artikelen

Alles over de nieuwe Audi A7 Sportback

Autonieuws
De nieuwe Audi A7 Sportback
> Artikel lezen

Voormalig topman Lamborghini stapt over naar Bugatti

Autonieuws
Voormalig topman Lamborghini stapt over naar Bugatti
> Artikel lezen

Onthulling definitieve Hennessey Venom F5 (465 km/h) nabij

Autonieuws
> Artikel lezen

Zou jij 160 mille voor deze Porsche Macan betalen?

Autonieuws
> Artikel lezen

Snelheidsboetes 2018: zint eer gij begint (met gassen)

Autonieuws
> Artikel lezen

Meer Autowereld.com

Merk / model dossiers

Sluiten
Wij maken gebruik van cookies: lees hier hoe en wat.