Lifestyle & design

Compacte reisnotebook: Acer TravelMate 3010

Acer heeft de TravelMate-serie uitgebreid met de 3010. De Acer TravelMate 3010 is een compacte, stijlvolle en moderne notebook uitgerust met moderne techonologie.

Wie veel reist kent het probleem van de gemiddelde notebook. In een vliegtuig, maar ook in de auto of in de trein is de ruimte om te werken beperkt. De Acer TravelMate 3010 maakt aan dat probleem een einde. Deze notebook is compact, maar biedt dezelfde prestaties als een vergelijkbare notebook die vele malen groter is. Met zijn afmetingen van 30 x 21 cm is de TravelMate 3010 vergelijkbaar met de grootte van een A4´tje. Het gewicht van 1,5 kg maakt deze notebook bovendien minimaal 1 kg lichter dan een gemiddelde andere notebook. En dat zijn dingen die het werken met de TravelMate 3010 voornamelijk op reis veraangenamen.

Aluminium behuizing
Acer heeft de technologie van deze nieuwe notebook verpakt in een mooi jasje. De aluminium behuizing geeft een degelijke en high-tech uitstraling aan het product. Dat past geheel bij de capaciteiten van de TravelMate 3010. De notebook is voorzien van een Intel Core Duo processor, 80 GB harddisk, 12,1 inch TFT-scherm, DVD-RW Double Layer, 5-in-1 kaartlezer en DDR2 geheugen uitbreidbaar tot 4 GB. Tevens is de TravelMate uitgerust met een Bluetooth/module, WiFi-verbindingsmogelijkheid en een ingebouwde 1,3 megapixel camera. Meer informatie over de TravelMate-serie van Acer vindt u op www.acer.nl

Gerelateerde artikelen

Wat zou je betalen voor de auto van een BN'er?

Autonieuws
Wat zou je betalen voor de auto van een BN'er?
> Artikel lezen

TT Isle of Man krijgt eigen racegame

Autonieuws
TT Isle of Men krijgt eigen racegame
> Artikel lezen

Ford GT '67 Heritage Edition is in een overwinningsroes

Autonieuws
> Artikel lezen

Driemaal scheepsrecht voor Honda Insight?

Spyshots
> Artikel lezen

Waterstof-SUV van Hyundai zo goed als productierijp

Autonieuws
Waterstof-SUV van Hyundai zo goed als productierijp
> Artikel lezen

Meer Autowereld.com

Merk / model dossiers

Sluiten
Wij maken gebruik van cookies: lees hier hoe en wat.