Lifestyle & design

Sony DVD Walkman DVE-7000

Filmpje kijken op het strand, in de auto of gewoon thuis op de bank. Het kan met de Sony DVD Walkman, een portable DVD-speler met 7 inch TFT-scherm en geschikt voor vele bestandsformaten.

De DVE-7000 heeft een 7-inch breedbeeld LCD-scherm, geïntegreerde oplaadbare batterij en is niet groter dan een standaard DVD-hoesje. De DVD Walkman ondersteunt veel afspeelformaten zoals DVD, DVD±R/±RW en DVD±R tweelaags schijfjes als CD, Video CD en CD-R/RW. Doordat de nieuwe DVD-Walkman ook DivX-, MP3- en JPEG-formaten afspeelt, zorgt hij voor probleemloos multimedia-amusement. In combinatie met het 5.1-kanaals surroundgeluid en de Dolby Digital- en DTS-decoders bieden de vele aansluitopties van de D-VE7000S de mogelijkheid om het model ook als DVD/CD-speler te gebruiken in combinatie met A/V-apparatuur thuis. De meegeleverde afstandsbediening zorgt dan voor extra gemak in elke omgeving.

Carkit
De Walkman-hoofdtelefoon levert hoogwaardig geluid. De tweede aansluiting zorgt ervoor dat er meer mensen tegelijk kunnen luisteren. Thuis zorgt de luidsprekerstandaard voor een ruimtevullend stereogeluid, of er nu een DVD of CD wordt afgespeeld. De luidsprekerstandaard doet ook dienst als lader voor de geïntegreerde Walkmanbatterij. Een volle batterij biedt een speelduur van maximaal drie uur. Naast de meegeleverde hoofdtelefoon,en luidsprekerstandaard zorgt de optionele carkit voor het beste amusement onderweg.

Prijs
De Sony DVE-7000 wordt verkocht voor een consumentenadviesprijs van € 299,-. De carkit kost € 50,- extra.

Gerelateerde artikelen

MINI Yours Customised gaat nog een stapje verder

Autonieuws
> Artikel lezen

Gelekt: Ferrari 488 GTO is LaFerrari de baas

Autonieuws
> Artikel lezen

CEO Renault-Nissan: 'Wij zijn de allergrootste'

Autonieuws
CEO Renault-Nissan: 'Wij zijn de allergrootste'
> Artikel lezen

Abt Sportsline stopt Audi RS3 liefst 500 pk toe

Tuning & styling
> Artikel lezen

Hoe de originele Ford Mustang 'Bullit' een goed bewaard geheim bleef

Autonieuws
> Artikel lezen

Meer Autowereld.com

Merk / model dossiers

Sluiten
Wij maken gebruik van cookies: lees hier hoe en wat.