Lifestyle & design

Porsche 911 Turbo Collectie

Een zonnebril, poloshirt, modelauto en horloge, zomaar een greep uit de Porsche Design Collectie. Speciaal voor de nieuwe 911 Turbo heeft Porsche Design een aantal prachtige lifestyle producten ontworpen en op de markt gebracht.

Vooral cabriorijders zullen zich in deze collectie goed kunnen vinden. De zonnebril biedt een perfecte bescherming tegen de zon en is gemaakt van hoogwaardig materiaal. Maar ook de cap ontbreekt bij veel cabriorijders niet. De cap is leverbaar in zwart, wit of acid green en voorzien van het logo ´911 Turbo´. Dit logo prijkt overigens op elk van de leverbare artikelen, maar zonder dat het té opvallend is. Voor de echt mooie zomerdagen levert Porsch Design poloshirts uitgevoerd in zwart met groene letters. Wanneer de dagen wat kouder zijn biedt het vest een perfecte bescherming tegen de wind.

Schaalmodel en horloge
Naast de diverse kledingsproducten komt Porsche Design ook met een aantal echte designproducten. Neem bijvoorbeeld het schitterende horloge. Naast de tijdsaanduiding is de ´911 Turbo Watch´ voorzien van een chronometer en een datumaanduiding. Het horloge is niet alleen los verkrijgbaar maar ook in combinatie met een modelauto van de 911 Turbo. Beide producten zitten in een mooie doos. Een ideaal cadeau om te geven of te krijgen. Als modelauto zijn er vijf verschillende modellen in diverse kleuren. Alle 911 Turbo´s - van 1976 tot 2006 - zijn leverbaar als schaalmodel.

Meer informatie www.porsche-design.com

Gerelateerde artikelen

TechArt gaat los op Panamera Sport Turismo

Tuning & styling
> Artikel lezen

Dolle sneeuwpret met Porsche Cayman GT4 en Boxster Spyder

Spyshots
> Artikel lezen

Porsche Mission E Cross Turismo: elektrische Cayenne Coupé

Autonieuws
> Artikel lezen

Autotest | Porsche Panamera Sport Turismo

Autotests
> Artikel lezen

Vijf klassieke Porsche's om (realistisch) van te dromen

Autonieuws
Vijf klassieke Porsche's om (realistisch) van te dromen
> Artikel lezen

Nu alle details van Porsche 911 GT3 RS

Autonieuws
> Artikel lezen

Meer Autowereld.com

Merk / model dossiers

Sluiten
Wij maken gebruik van cookies: lees hier hoe en wat.