Lifestyle & design

Nokia 8800 Aston Martin Edition

Nokia en Aston Martin hebben een zeer exclusieve versie van de Nokia 8800 ontwikkeld. Het toestel heeft de ´look & feel´ van het merk Aston Martin gekregen. Bovendien zijn er wallpapers, video´s en ringtones van de Engelse sportautofabrikant geïnstalleerd.

De Nokia 8800 is het topmodel van de zeer uitgebreide Nokia-range. Dat komt vooral tot uitdrukking in het gebruik van exclusieve materialen en de prachtige uitstraling van het toestel. In samenwerking met Aston Martin heeft Nokia een exclusieve en gelimiteerde Nokia 8800 Aston Martin Edition op de markt gebracht. Het toestel onderscheidt zich aan de buitenkant door het gelazerde Aston Martin-logo op de aluminium behuizing.

Camera en MP3-speler
Deze limited edition Nokia 8800 is een tri-band mobiele telefoon voorzien van een full colour 208 x 208 pixel display. Het toestel is voorzien van een camera waarmee zowel foto´s als filmpjes te maken zijn. Een digitale muziekspeler, waarmee onder andere MP3´tjes zijn af te spelen is eveens ingebouwd. De Nokia 8800 is verder voorzien van Bluetooth om handsfree te kunnen bellen of het toestel aan andere apparaten te koppelen.

Ringtones, video’s en wallpapers
Speciaal voor Aston Martin is de telefoon voorzien van ringtones, video´s en wallpapers. De video´s die zijn geïnstalleerd geven een beeld van Aston Martin en van alle huidige Aston Martin modellen zijn wallpapers beschikbaar. Op het toestel is eveneens een screensaver geïnstalleerd. De ringtone laad het geluid van de 380 pk sterke V8 van de V8 Vantage horen.

£ 800,-
De exclusieve en schitterende Nokia 8800 Aston Martin Edition is leverbaar via de Aston Martin dealer en via www.astonmartin.com. De prijs bedraagt £ 800,- exclusief BTW.

Gerelateerde artikelen

Aston Martin: "RapidE goede reden om in Formule E te stappen"

Autonieuws
Aston Martin: "RapidE goede reden om in Formule E te stappen"
> Artikel lezen

Aston Martin en Red Bull Racing zijn een stelletje

Autonieuws
Aston Martin wordt titelsponsor Red Bull Racing
> Artikel lezen

Prachtige Aston Martin DB4 GT Continuation ondergaat testprogramma

Autonieuws
Prachtige Aston Martin DB4 GT Continuation ondergaat testprogramma
> Artikel lezen

Aston Martin gaat het water op met onderzeeër en speedboat

Autonieuws
Aston boot
> Artikel lezen

Nieuwe Aston Martin Vanquish oogt niet van deze wereld

Spyshots
> Artikel lezen

Aston Martin DB11 Volante kan niet wachten tot het lente is

Autonieuws
> Artikel lezen

Meer Autowereld.com

Merk / model dossiers

Sluiten
Wij maken gebruik van cookies: lees hier hoe en wat.