Lifestyle & design

Altijd en overal e-mailen: HP iPAQ hw6900

HP biedt met de nieuwe iPAQ hw6900 de mogelijkheid om altijd en overal simpel te e-mailen. Er is geen extra software of andere investering meer nodig om altijd en overal je e-mail te verzenden en ontvangen.

HP introduceert de HP iPAQ hw6900 series Mobile Messenger. Dit is het eerste apparaat dat gebruikers de mogelijkheid biedt om nieuwe e-mails in real-time te ontvangen, dankzij het Messaging and Security Feature Pack (MSFP) voor Windows Mobile 5.0. Gebruikers van de HP iPAQ hw6900 kunnen nu hun zakelijke en persoonlijke informatie benaderen en beheren, zonder extra e-mail middelware software aan te hoeven schaffen of andere investeringen te moeten doen.

Meerdere verbindingsmogelijkheden
De HP iPAQ hw6900 Mobile Messenger geeft klanten de vrijheid om te kiezen op welke manier ze verbinding willen maken, door meerdere draadloze technologieën aan te bieden, zoals mobiele spraak, snelle GPRS/EDGE dataverbindingen, Wi-Fi, GPS-technologie en Bluetooth. Door de geïntegreerde Wi-Fi- en GPRS/EDGE-technologie kunnen gebruikers van de HP iPAQ hw6900 altijd verbinding maken, hetzij via een Wi-Fi hotzone, dan wel via een mobiel netwerk. 

Ideale reisgenoot met ingebouwde navigatie
De ingebouwde GPS-navigatiesoftware van TomTom biedt klanten een ideale wegwijzer, zowel in de auto, de bus of per voet. De geïntegreerde navigatie naar nabije restaurants, hotels, luchthavens, bioscopen, tankstations, musea en vele andere attractieve locaties maken de iPAQ hw6900 tot de ideale reisgenoot.

Prijs
De HP iPAQ hw6900 is leverbaar vanaf € 590,- ex btw. De levering start in april 2006.

Gerelateerde artikelen

Binnen spieken bij de nieuwe Porsche 911

Spyshots
> Artikel lezen

Daags oude Pagani Zonda Riviera zoekt een baas

Autonieuws
> Artikel lezen

Prijskaartjes voor nieuwe Subaru XV

Autonieuws
> Artikel lezen

Tips hoe veilig te rijden op sneeuw en ijs

Autonieuws
4. Zinloos uitlaatgeweld
> Artikel lezen

Maccen met de nieuwe Ford Focus Wagon

Spyshots
> Artikel lezen

Meer Autowereld.com

Merk / model dossiers

Sluiten
Wij maken gebruik van cookies: lees hier hoe en wat.