Lifestyle & design

BMW Sauber F1 Collectie

Het BMW Sauber F1 Team heeft een uitgebreide collectie aan lifestyle producten voor 2006. Zowel voor heren als voor dames is er een complete kledingcollectie te koop.

BMW zal in het seizoen 2006 voor het eerst als BMW Sauber F1 Team door het leven gaan. De samenwerking tussen BMW en Williams is ten einde gekomen. Door de komst van dit nieuwe BMW team was er voor BMW reden genoeg om met een compleet nieuwe collectie lifestyle-producten op de markt te komen. Het assortiment bestaat voornamelijk uit kleding en is in stijl met de kleuren van het team.

Dames- en herenkleding
Aan herenkleding heeft BMW ondermeer een wit t-shirts met opdruk, een donderblauwe longsleeve, regenjas en een jas in spijkerstof. De damescollectie bestaat uit onder andere een dames t-shirt, topje, poloshirt en een lange jas.

Cap, zonnenbril en tasseb
Naast de specifieke heren- en dameskleding zijn er ook een cap, rug- en sporttas. Tot slot is er een speciale zonnenbril van het BMW Sauber F1 Team. De producten zijn te koop via de BMW-dealer of op www.bmw-sauber-f1.com.

Gerelateerde artikelen

Vernieuwde BMW i3 en i3s te bestellen

Autonieuws
> Artikel lezen

'BMW overweegt nieuwe CSL-modellen te maken'

Autonieuws
CSL
> Artikel lezen

BMW 2-serie Gran Coupé opent aanval op A3 en A-klasse Sedan

Spyshots
> Artikel lezen

'Mid-cycle facelift' voor BMW 7-serie in aantocht

Spyshots
> Artikel lezen

Meer Autowereld.com

Merk / model dossiers

Sluiten
Wij maken gebruik van cookies: lees hier hoe en wat.