Lifestyle & design

Dit is de nieuwe smartphone van Porsche Design

Porsche Design komt met een nieuwe telefoon, zodat je ook in stijl kunt bellen om je 911 voor te laten rijden. Dit is de Porsche Design Huawei Mate 10.

De naam zegt het al: het is in principe 'gewoon' een Huawei Mate 10, maar dan met het design van Porsche en allerlei slimme technologie. Dat laatste is niet onbelangrijk, want je Porsche-telefoon moet natuurlijk wel wat kunnen om er de blits mee te maken.

Wat feitjes? De Mate 10 beschikt over 6GB werkgeheugen en 256GB opslagruimte, genoeg om de hele dag door foto's en video's te kunnen maken. De kunstmatige intelligentie zorgt ervoor dat elk onderdeeltje geoptimaliseerd wordt. Zo wordt niet alleen haarfijn uitgemeten waar je vinger zich bevindt als je een vloeiend spelletje live roulette op je mobiel wil spelen, maar ook worden al deze feestelijke kleuren haarscherp op je scherm weergegeven. Daarnaast kun je denken aan het slim gereguleerde accuverbruik, de camera-instellingen en vele andere opties.

Leica verzorgt de camera, dus ook op dat gebied zit alles wel goed. Je krijgt de beschikking over twee lenzen die 12 megapixel-foto's schieten. Verder standaard aanwezig: vingerafdrukscanner op de achterkant, een ingebouwde vertaalmachine en een dikke 4000mAh sterke accu. Die is in 20 minuten voldoende opgeladen om de hele dag in je Porsche 911 op pad te kunnen.

Wat mag dat grapje kosten? Niet schrikken, want de hardware van Porsche Design is nooit goedkoop... Voor 1.395 euro is dit toestel van jou. Net iets meer dan de iPhone X dus, maar dan heb je wel een toestel dat veel unieker is.

Gerelateerde artikelen

Verbeterde Porsche 911 GT3 RS is een giftig ding

Autonieuws
> Artikel lezen

Hoe kleurrijk zijn iconen nog zonder hun legendarische livery

Autonieuws
Hoe kleurrijk zijn iconen nog zonder hun legendarische livery
> Artikel lezen

Dolle sneeuwpret met Porsche Cayman GT4 en Boxster Spyder

Spyshots
> Artikel lezen

Autotest | Porsche Panamera Sport Turismo

Autotests
> Artikel lezen

'74 Porsche 911 RSR 2.1 Turbo jaagt op miljoenen

Autonieuws
'74 Porsche 911 RSR 2.1 Turbo jaagt op miljoenen
> Artikel lezen

Nu alle details van Porsche 911 GT3 RS

Autonieuws
> Artikel lezen

Meer Autowereld.com

Merk / model dossiers

Sluiten
Wij maken gebruik van cookies: lees hier hoe en wat.