Lifestyle & design

Bentley Fly Fishing by Mulliner: geld moet immers ook zwemmen

Gerben Witten20 juli 2016

Bentley heeft al heel wat vreemdsoortige merchandise op de markt gebracht waarbij je dacht: 'Hoe komen ze erop?!' Ook hun nieuwste geldklopperij doen je ogen wijd opensperren.

De hippe elite doet aan vliegvissen. Kennelijk, anders hadden de Britten 'Fly' bij hun nieuwste hebbedingetje dat Bentley Bentayga Fly Fishing by Mulliner heet wel achterwege gelaten. Afijn, feitelijk hoeft niemand je daadwerkelijk een lijntje uit te zien gooien, want – zoals zo vaak – het draait het vooral om de buitenkant. In dit specifieke geval de super-de-luxe opbergkoffer dat – als je niet beter zou weten – ook een uitklapbare picknick-mand annex -tafel had kunnen zijn of een bewaarbox voor je Breitling-fetisj.

Bentayga als luie visstoel
Vier hengels kunnen erin kwijt, plus een scala aan haakjes en wat aas om die perfecte vis te vangen. Mocht het daarmee niet lukken, dan misschien alsnog met de twee visnetten die ook zijn inbegrepen. En zelfs dan hoef je niet per se natte voeten te krijgen, aangezien de Bentayga rivieren tot een behoorlijke diepte kan doorwaden.

Gerelateerde artikelen

Stijlvol geweld: Bentley Bentayga Field Sports by Mulliner

Lifestyle & design
> Artikel lezen

Startech kan niet van Bentley Bentayga afblijven

Tuning & styling
> Artikel lezen

Bentley Bentayga Mulliner overtreft alles

Autonieuws
Bentley Bentayga Mulliner overtreft alles
> Artikel lezen

Bentley zet klauwen in Bentayga Falconry Edition

Autonieuws
> Artikel lezen

Derde motor Bentley Bentayga een V8-benzine

Autonieuws
> Artikel lezen