Lifestyle & design

Bentley Collection pakt uit

Traditioneel in de aanloop naar Sinterklaas en Kerst pakt Bentley uit met nieuwe cadeaus binnen haar bekende Collection-lijn. Dit zijn ze voor de aankomende feestdagen. Geef gul!

Gezelligheid kent geen tijd! Dat klopt als een bus, maar er zijn nu eenmaal verplichtingen in het leven waarvan sommige op afspraak worden afgehandeld. En dan is zo’n bureauklok van Bentley-partner Breitling een praktische en evenzo fraaie eye-catcher. In dezelfde strekking zijn de lederen bureauaccessoires in vintage-look. Teruggrijpen naar het verleden doet Bentley opnieuw met een nieuwe lederen kofferset dat geheel in de authentieke stijl van haar Le Mans-overwinningen is uitgevoerd.

Backgammon
Voor de kleinere Bentley-boys en -girls die hun eerste kilometers willen maken met een Bentley is er de radiografisch bestuurbare Continental GT Supersports met een schaal van 1:12. De wat oudere fanaat kan zich ondertussen vermaken met een potje backgammon. Bentley heeft een stijlvolle set van dit oeroude bordspel ontwikkeld in nauwe samenwerking met de specialisten van Geoffrey Parker Games. De cassette waarin de met staal afgewerkte ‘checkers’ (spelstenen) opgeborgen kunnen worden is omzoomd met hetzelfde leder als dat wordt gebruikt voor de Mulsanne en Flying Spur. En ook hier komt veel ambacht bij kijken.

Verkrijgbaarheid
De nieuwste Collection is te bewonderen op de speciaal daarvoor bestemde Bentley-website alsook in Het Koopmanshuis waar Bentley Leusden sinds kort is gevestigd.

Gerelateerde artikelen

Bentley Fly Fishing by Mulliner: geld moet immers ook zwemmen

Lifestyle & design
Bentley Bentayga Fly Fishing by Mulliner
> Artikel lezen

Door de 200 mph-barrière: Bentley Flying Spur W12 S

Autonieuws
> Artikel lezen

Bentley Bentayga: zelfs je bekabeling is mooi

Autonieuws
Bentley Bentayga: zelfs haar bekabeling is mooi
> Artikel lezen

Zo worden Bentley's verkocht in Dubai

Autonieuws
> Artikel lezen

435 pk's voor Bentley Bentayga Diesel

Autonieuws
435 pk's voor Bentley Bentayga Diesel
> Artikel lezen

Deze Bentley's misstaan niet ín je huiskamer

Lifestyle & design
Deze Bentley's misstaan niet ín je huiskamer
> Artikel lezen

Meer Autowereld.com

Merk / model dossiers

Sluiten
Wij maken gebruik van cookies: lees hier hoe en wat.