Lifestyle & design

Lamborghini gaat terug naar z’n roots

Groot en wereldwijd faam opgebouwd met het fabriceren van tractoren keert Lamborghini terug naar de roots door voortaan ook gazongereedschap aan te bieden. ’t Is weer eens weer wat anders dan je grasveld bijpunten met Gardena.

Hoe beroemd om zijn sportwagens ook, Lamborghini heeft zijn oorsprong nooit verloochend en fabriceert nog altijd tractoren en ander zwaar landbouwmaterieel. Sindskort kunnen ook de kleinere tuinen worden onderhouden met Lamborghini-producten. De fabrikant presenteert met trots hun nieuwe lijn van gazongereedschappen. Het programma omvat zoal een reeks heggenscharen, kettingzagen en trimmers. Tuinarchitect en gazonspecialist IKRA brengt de maaiproducten onder het label Tonino Lamborghini aan de man (met de groene vingers).

Kost da?!
‘Lamborghini-spul, dat zal wel duur zijn?!’, zul je vast denken. Maar dat valt reuze mee. Zo kost de meest luxe grastrimmer € 154,99 en ook de elektrische heggenschaar is met een prijs van € 144,95,- best te behappen. Bovendien is 15 jaar garantie standaard op alle artikelen. Mmm, goedkopere Lamborghini’s met een motor(tje) zijn er niet.
Voor meer informatie over het nieuwe gazongereedschap van Lamborghini surf naar de website van Tonino Lamborghini door hier te klikken.

Gerelateerde artikelen

Officieel: Lamborghini trekt het doek van de Huracán Performante

Autonieuws
Officieel: Lamborghini trekt het doek van de Huracán Performante
> Artikel lezen

Italiaanse politie heeft niet genoeg aan één Lamborghini

Autonieuws
> Artikel lezen

Dubbel genieten: Lamborghini Huracan LP580-2 Spyder

Autonieuws
> Artikel lezen

Lamborghini Aventador Esavox Docking Station goes big and loud

Lifestyle & design
> Artikel lezen

Lamborghini Aventador S: 740 pk en 690 Nm sterk

Autonieuws
> Artikel lezen

Sexy as hell: Lamborghini Huracan Performante Spyder

Spyshots
> Artikel lezen

Meer Autowereld.com

Merk / model dossiers

Sluiten
Wij maken gebruik van cookies: lees hier hoe en wat.