Lifestyle & design

Picknicken á la Rolls-Royce

Voor de down-to-earth Rolls-Royce eigenaar die ook met zijn gezin er eens op uit wil trekken. Geheel in stijl uiteraard, want met een koelboxje, plastic bordjes en een rieten picknick-mand gaat wel erg ver.

Deze super-de-luxe picknickset is ontworpen en gebouwd door Rolls-Royce´s Bespoke-afdeling. Dit relatief kleine team van specialisten houdt zich bij Rolls-Royce bezig met alle individuele klantwensen. Van speciale kleuren voor in- en exterieur tot familiewapens in de stoelbekleding, specifieke instaplijsten maar ook hout dat uit de klant zijn of haar eigen tuin komt, entertainmentsystemen en de meest bijzondere verzoeken.

Koelkast
Eén van die bijzondere verzoeken is deze picknick-set. Zoals gezegd wel geheel in stijl met kristallen glazen, luxe servetten, duur servies en zilveren bestek. Het geheel past keurig in de kofferbak van de Phantom. Het etenswaar en - niet geheel onbelangrijk - de flessen champagne worden koel gehouden in een koelkast die evenees in de kofferbak is gebouwd.

Klantspecifiek
Dat Rolls-Royce deze personalisatie toont is redelijk uniek. Het gaat immers altijd om klantspecifieke oplossingen die de Rolls-Royce koper liever niet aan de grote klok hangt. Rolls-Royce wil met deze picknick-set laten zien waartoe haar Bespoke-afdeling in staat is.

Gerelateerde artikelen

Weer een 'actiemodel': Rolls-Royce Phantom Limelight Collection

Autonieuws
Rolls-Royce Phantom Limelight Collection
> Artikel lezen

Over een sloep gesproken: Rolls-Royce Phantom Nautica

Autonieuws
> Artikel lezen

Doek valt bijna voor Rolls-Royce Phantom

Autonieuws
Doek valt bijna voor Rolls-Royce Phantom
> Artikel lezen

Aluminium space-frame voor nieuwe generatie Rolls-Royce's

Autonieuws
> Artikel lezen

Rijke Aziaat neemt zijn 30 Rolls-Royce Phantoms in ontvangst

Autonieuws
> Artikel lezen

Meer Autowereld.com

Merk / model dossiers

Sluiten
Wij maken gebruik van cookies: lees hier hoe en wat.