Autonieuws

Renault Celsium-serie gelimiteerd

Renault introduceert de complete Série Limitée Celsium-uitvoeringen van de Laguna, de Mégane en de Scénic. Alle actiemodellen blinken uit door optische en comfortverhogende extra’s en prijsvoordeel.

De Renault Laguna Série Limitée Celsium maakt per direct deel uit van het leveringsprogramma en leverbaar als hatchback, Estate of Coupé. De eerste twee bieden naast het geïntegreerde kleuren navigatiesysteem, extra’s als lichtmetalen 17 inch Tenerife-wielen en het Pack Comfort met meesturende bi-Xenon koplampen, parkeersensoren achter en Renault Handsfree card. Zou je al deze opties afzonderlijk bestellen dan zou je daarvoor maar liefst € 3.290,- kwijt zijn.
De Laguna Coupé Série Limitée Celsium biedt naast een volledig lederen interieur en een geïntegreerd kleuren navigatie systeem, extra’s als lichtmetalen 18 inch wielen van het designtype Interlagos en het Pack Luxe (elektrisch verstelbare en verwarmbare stoelen, elektrisch verwarmbare en inklapbare buitenspiegels met geheugenfunctie en parkeersensoren vóór). Het totale voordeel bij dit model komt uit op € 2.790,-.

Mégane
De Série Limitée Celsium van de Renault Mégane is er louter in 5-deursuitvoering en drie motorvarianten: de 1.6 met 110 pk, de TCe (130 pk) en de dCi (110 pk). De snuisterijen bestaat onder meer uit een geïntegreerd kleurennavigatiesysteem, 17 inch lichtmetaal (Schuss), een met leer bekleed stuurwiel en elektronisch geregelde bi-zone airconditioning. Daarnaast bevat het dashboard een glanzende zwarte inlegstrip en de bekleding heeft contrasterende stiksels. De extra’s zijn gelimiteerd tot en met eind april. Het voordeel bedraagt € 1.500,-.

(Grand) Scénic
Tenslotte de Renault (Grand) Scénic in gelimiteerde Série Limitée Celsium-trim. Net als de Mégane is dit model slechts leverbaar in de periode 1 februari tot en met eind april 2010. Tot de standaarduitrusting behoren eveneens een geïntegreerd kleurennavigatiesysteem, lichtmetalen 17 inch Schuss-wielen, privacy glass achter, een met leer bekleed stuurwiel, een Pack Look en een armsteun inclusief opbergvak en een satijn glanzende inlegstrip in het dashboard en bekleding met speciale stiksels.

Gerelateerde artikelen

Instappen in Renault Scenic goedkoper

Autonieuws
Instappen in Renault Scenic goedkoper
> Artikel lezen

De nieuwe Renault Scénic: alles wat je weten moet

Autonieuws
Alles wat je moet weten over de nieuwe Renault Scénic
> Artikel lezen

Laat maar komen die Renault Mégane RS!

Autonieuws
Renault Mégane RS
> Artikel lezen

Grand(eur): de nieuwe Renault Grand Scénic

Autonieuws
Nieuwe Renault Grand Scénic 2016-2017
> Artikel lezen

Instappen in Renault Scenic goedkoper

Autonieuws
Instappen in Renault Scenic goedkoper
> Artikel lezen

Meer Autowereld.com

Merk / model dossiers

Sluiten
Wij maken gebruik van cookies: lees hier hoe en wat.