Autonieuws

Aston Martin laat haar duistere kant zien

De DBS en V12 Vantage niet uniek genoeg? Aston Martin komt je tegemoet met twee speciale edities, luisterend naar de naam Carbon Black.

Standaard beschikken de uitvoeringen over de speciaal ontwikkelde ´Carbon Black-lak. Het kost de ambachtlieden uit Gaydon minimaal vijftig manuren deze kleur aan te brengen en te controleren. In een fractie van die tijd monteren de werknemers de fraaie 10-spaaks wielen met een donker getint binnenste en diverse zwarte koolstofvezelaccenten. Parkeersensoren aan de voorzijde behoren in tegenstelling tot de normale modellen tot de standaarduitrusting.

Obisdian Black
Ook in de cockpit van de beide Britse sportwagens is het een donkere aangelegenheid. Het handgestikte leder in de kleur Obisdian Black is nagenoeg overal te vinden, afgewisseld met een middenconsole in pianolak. Zittend op lichtgewicht sportstoelen van koolstofvezel en kevlar kun je genieten van de muziek uit het Bang & Olufsen Beosound-systeem, mits je plaats hebt genoemen in de 510 pk sterke DBS Carbon Black. Bestuurders van de V12 Vantage Carbon Black kunnen hun oren laten verwennen door het Premium Audi System met 700 Watt aan output. Een Performance Driving Course zit bij de aanschaf van deze speciale V12 Vantage inbegrepen.

Prijs 5% hoger

De prijs van de Carbon Black-uitvoeringen zullen ongeveer vijf procent hoger uitvallen dan de reguliere modellen. Dit betekent dat geïnteresseerden op minimaal € 260.000,- kunnen rekenen voor de speciale V12 Vantage. In het geval van Aston Martin DBS Carbon Black zal de prijs op zo´n € 360.000,-. Wanneer de productie wordt opgestart is onduidelijk.

Gerelateerde artikelen

Nieuwe Aston Martin Vantage deelt plaagstootjes uit

Autonieuws
> Artikel lezen

Quality time! Aston Martin Vantage heeft een online configurator

Autonieuws
> Artikel lezen

Nieuwe Aston Martin Vantage al bijna uitverkocht

Autonieuws
Nieuwe Aston Martin Vantage al bijna uitverkocht
> Artikel lezen

De nieuwe Aston Martin Vantage: dit is 'em!

Autonieuws
Nieuwe Aston Martin Vantage zo goed als af
> Artikel lezen

Aston Martin Vantage GTE geeft je vleugels

Autonieuws
> Artikel lezen

Aston Martin trekt doek van nieuwe Vantage

Autonieuws
> Artikel lezen

Meer Autowereld.com

Merk / model dossiers

Sluiten
Wij maken gebruik van cookies: lees hier hoe en wat.