Autonieuws

Nieuwe zeszitter van Honda: Skydeck Concept

Honda lijkt opnieuw een zeszitter in de pijplijn te hebben. Tenminste, als deze Skydeck Concept een voorbode is van wat Honda in de toekomst op de markt brengt.

Voor de introductie van Honda’s huidige zeszitter moeten we terug naar 2004. Destijds onthulde het Japanse merk de FR-V, de opvolger van de Stream. De FR-V was redelijk uniek door zijn 3 + 3 stoelopstelling. Deze opstelling laat de fabrikant in de toekomst vermoedelijk weer terug komen, mocht de Skydeck Concept een voorbode voor de opvolger van de FR-V zijn. Het studiemodel beschikt namelijk over een 2 + 2 + 2 opstelling.

Geef hem een kans!

Heel erg onwaarschijnlijk zijn de productiekansen niet. Qua grootte en marktpositie komt de Skydeck goed overeen met de FR-V en het model smacht naar aflossing. Ten opzichte van haar concurrenten heeft de MPV een relatief klein marktaandeel. Feit is dat Honda met de Skydeck laat zien hoe een toekomstige zeszitter er uit kan komen te zien. Diverse stijlelementen zullen we dan ook terugzien in nog te introduceren productiemodellen. Wat ons betreft mag Honda de Skydeck best een kans geven!

Meer informatie over de Honda Skydeck Concept is nog niet bekend, maar hopen wij tijdens de Tokyo Motorshow te ontvangen.

Gerelateerde artikelen

Nieuwe Honda Accord heeft zijn jas uitgedaan

Spyshots
> Artikel lezen

Prijskaartjes voor nieuwe Honda Civic

Autonieuws
> Artikel lezen

Nieuwe Honda Civic Type-R spreidt zijn vleugels

Autonieuws
Nieuwe Honda Civic Type-R spreidt zijn vleugels
> Artikel lezen

Honda Civic Type-R pakt Ring-record weer terug

Autonieuws
Honda Civic Type-R pakt Ring-record weer terug
> Artikel lezen

Meer Autowereld.com

Merk / model dossiers

Sluiten
Wij maken gebruik van cookies: lees hier hoe en wat.