Autonieuws

Volkswagen Touareg Individual met W12

Volkswagen Individual, de luxe tak van Volkswagen, gaat de Touareg bouwen met de W12 uit de Phaeton. Bovendien is de auto zowel in het interieur als aan de buitenkant iets anders dan de andere Touareg modellen.

Volkswagen Individual maakt van elke Volkswagen een bijzondere auto. Eerder al toonde Individual een speciale uitvoering van de Phaeton waarbij alles, maar dan ook bijna alles mogelijk is. Dat betekent speciale kleuren van de carrosserie, speciale leren bekleding en diverse andere wensen die je als klant kunt hebben. Nu komt er ook een Individual uitvoering van de Touareg. Deze zal afwijken van de andere Touareg modellen door z´n andere uitrusting aan de buitenkant en in het interieur. Zie bijvoorbeeld andere lichtmetalen wielen, een dubbele uitlaat aan beide kanten, verbrede wielkasten en meer chroom (foto´s wijken af van de definitieve Touareg W12) Het interieur wordt gekenmerkt door een combinatie van gewoon leer en nappaleer. Verder zijn er andere houtsoorten leverbaar en kun je, zoals gezegd, de auto aanpassen aan je eigen wensen.

Leverbaar met W12 uit de Phaeton
Een ander bijkomend iets is de levering van een W12 motor in de Touareg. Deze uit de Phaeton afkomstige W12, levert in de Touareg 30 pk meer vermogen. Het totale vermogen komt daarmee op 450 pk en dat moet garant staan voor leuke prestaties. In totaal worden er nog geen 450 stuks van gebouwd. Wil je dus een Touareg W12 bestellen, wees er snel bij want er zijn al enkele exemplaren van verkocht. De importeur geeft een richtprijs van € 150.000,-.

Gerelateerde artikelen

Nieuwe Volkswagen Touareg naakt gespot

Autonieuws
> Artikel lezen

Bekijk de nieuwe Volkswagen Touareg van alle kanten

Spyshots
> Artikel lezen

Voorspelbaar: de nieuwe Volkswagen Touareg & Polo

Autonieuws
> Artikel lezen

Camouflage op nieuwe Volkswagen Touareg flink dunner

Spyshots
Camouflage op nieuwe Volkswagen Touareg flink dunner
> Artikel lezen

Nieuwe Volkswagen Touareg strekt de benen

Spyshots
> Artikel lezen

Meer Autowereld.com

Merk / model dossiers

Sluiten
Wij maken gebruik van cookies: lees hier hoe en wat.