Autonieuws

Minimale facelift voor Rolls-Royce Phantom

De Rolls-Royce Phantom en Phantom Extended Wheelbase hebben een aantal kleine wijzigingen ondergaan. Wanneer in het voorjaar de productie van deze 2009-modellen start zullen ze weer helemaal bij de tijd zijn. De diamant is weer fijngeslepen zullen we maar zeggen.

De belangrijkste visuele wijzigingen vinden we aan de voorkant. Rolls-Royce monteert voortaan namelijk een nieuwe voorbumper die we kennen van de Phantom Drophead Coupé en de Phantom Coupé. En inderdaad, zelfs de kenner moet heel goed kijken om het verschil te zien. Het meest opvallende detail is de horizontale chromen spijl die links en rechts in de bumper is verwerkt. Nog minimaler is de grille die ook werd aangepast. Eveneens nieuw aan de buitenzijde is de LED-verlichting in de deurgrepen en nieuwe 21 inch lichtmetalen wielen.

Interieur
Ook binnenin zijn het de details die de omvang van de facelift bepalen. Nieuwe RCA-aansluitingen maken het mogelijk om elke willekeurige audiovisuele bron aan te sluiten op de 12 inch beeldschermen die in de picknicktafels achterin zijn geïntegreerd. Verder zien we gewijzigde deurgrepen, nieuwe leeslampjes in de C-stijl en eveneens voor de achterpassagiers; aangepaste knopjes voor de climate control, volumeregeling en elektrische raambediening.

Zoals gezegd zal de facelift vanaf het voorjaar in productie worden genomen.

Gerelateerde artikelen

Nieuwe Rolls-Royce Phantom, ben jij dit?

Autonieuws
> Artikel lezen

Eerste officiële glimp van nieuwe Rolls-Royce Phantom

Autonieuws
Rolls-Royce telt af met de 'The Great Eight Phantoms'
> Artikel lezen

Rijke Aziaat neemt zijn 30 Rolls-Royce Phantoms in ontvangst

Autonieuws
> Artikel lezen

Dit is de unieke Rolls-Royce van John Lennon

Autonieuws
Dit is de unieke Rolls-Royce van John Lennon
> Artikel lezen

Doek valt bijna voor Rolls-Royce Phantom

Autonieuws
Doek valt bijna voor Rolls-Royce Phantom
> Artikel lezen

Meer Autowereld.com

Merk / model dossiers

Sluiten
Wij maken gebruik van cookies: lees hier hoe en wat.