Prijzen nieuwe Ford Ka

Ford heeft uitgerekend wat de nieuwe Ka moet gaan kosten. Medio december staat hij in de showrooms vanaf € 10.000,-. Naast een uitgebreide optielijst kan men z´n Ka ook helemaal personaliseren met het Individual programma.

  • Vanaf € 10.000,-
  • Twee uitrustingniveaus Trend en Titanium
  • Personaliseer de Ka met Ford Indivividual
  • Vanaf medio december bij de dealer

De goedkoopste Ka met 1.2 Duratec-motor en 69 pk is te bestellen vanaf € 10.000,-. De andere Ka in het gamma is 75 pk sterke 1.3 Duratorq. Deze moeten € 16.000,- gaan kosten.

Trend en Titanium
Alle basisuitvoeringen krijgen de aanduiding ‘Trend’ opgespeld. Dit uitrustingniveau omvat onder meer ABS, elektrisch verstelbare en verwarmbare buitenspiegels, elektrisch bedienbare ramen vóór, centrale portiervergrendeling met afstandsbediening, 14 inch stalen velgen, een 4-voudig verstelbare bestuurdersstoel met memoriefunctie, ISOfix-bevestigingspunten en een radio/CD/MP3-speler met 6 speakers. De duurdere variant heet ‘Titanium’ en heeft een meerprijs van € 1.000,- Tot het Titanium pakket behoren de volgende zaken bovenop de Trend opties: airconditioning, mistlampen vóór, een dashboard voorzien van parelmoerlak, een boordcomputer, 15 inch stalen velgen en een subwoofer voor het audiosysteem.

Uitgebreide optielijst
Bovenop de lange lijst aan standaardvoorzieningen kunnen kopers hun Ka verder naar wens personaliseren met een aantal andere accessoires. Zo kan de Ka worden voorzien van een Bluetooth-aansluiting die het mogelijk maakt om een ‘conference call’ te voeren met drie andere personen, een USB-aansluiting, bedieningselementen op het stuurwiel, panoramadak (medio 2009), verwarmbare voorstoelen, climate control, parkeersensoren achter, zij- en gordijnairbags en ESP met Hill Launch Assist.

Ka Individual
Ford gaat nog een stap verder met het Individual programma voor de Ka. Hiermee kan de koper z’n Ka helemaal naar eigen wens aankleden. Uit de uitgebreide lijst met opties kan onder andere worden gekozen voor unieke kleuren voor de grilleomlijsting, spiegelkappen en de achterklephandgreep. Er is ook een keuze uit opvallende lichtmetalen velgen en luxueuze lederen bekledingssoorten. Het ´Ford Individual´ programma biedt voor de Ford Ka drie exclusieve designpakketten, elk met een speciaal thema. Deze designpakketten - genaamd ´Grand Prix´, ´Digital Art´ of ´Tattoo´ - geven het exterieur en interieur van de Ka een extra opvallende vormgeving.

Vanaf december leverbaar
De nieuwe Ford Ka staat vanaf medio december bij de dealer. De losse accessoires zijn vanaf de introductie te bestellen en de ´Ford Individual´ designpakketten zullen in een later stadium beschikbaar zijn.

Tip
Bespaar op je autoverzekering met AutoBewust van Interpolis
Bespaar op je autoverzekering met AutoBewust van Interpolis

Jij maakt zelf keuzes in de dekkingen.
Zo stel je de autoverzekering samen die bij jou past.
En houd je de premie laag.

Redactie
Door Redactie

Voor jou geselecteerd

Wekelijks autoplezier in je mailbox?

  • ✓ Mis geen belangrijk autonieuws
  • ✓ Exclusieve verhalen alleen voor jou
  • ✓ Speciale kortingen en acties